Akvaryumumun suyu sürekli sarı renkte ...?
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 09:16
Akvaryumumun suyu acık sarı renkte ilaçta kullanmıyorum. Neden böyle oluyor olabilir?
Her gün dip çekimi yapıyorum. Dipteki görünen pislikleri alana kadar.
haftada 1 kere suyun 3de 1ini değiştiriyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 10:24
Akvaryum hakkında biraz bilgi verirseniz bizde fikirlerimizi belirtiriz. Akvaryum kaç litre, içinde olan maddeler, kaç adet canlı var vs..
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 11:09
Birde kullanılan yemler hakkında bilgiye ihtiyaç var.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 11:10
Mangrow kökü varsa, salınım yapması normaldir
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 02:11
[QUOTE=boz_18hkn]Akvaryumunuzda bir madde salınım yapıyor olabilir. Ağaç kökü veya dalı gibi maddeler var mı?[/QUOTE]
semco 2010-05-20 02:13:23
(((Öncelikle herkes den özür dilerim. Sizin katkılarınıza bana yardımlarınıza karşın benim daha ilgi göstermem gerekirken. Biraz geç cevap verdim den , ötürü.)))
Ağaç kökü ve dal akvaryumum da mevcut değil.
Kaya var birde sp için kalın yapraklı bitki.
[QUOTE=tolgi_olgi]Birde kullanılan yemler hakkında bilgiye ihtiyaç var. [/QUOTE]
Tetra bis diye okunan popüler olan yemden kullanıyorum. Birde özel bitkisel yemler yeşil renkte.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 06:47
1.) Akvaryumunuzun ölçüleri nelerdir?
2.) Akvaryum içerisinde kaç adet balık vardır vede hangi boydadırlar? Türleri nelerdir?
3.) Balıkları yemlemeyi ne sıklıkla nasıl yapıyorsunuz ne kadar yem veriyorsunuz?
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 13:30
[QUOTE=lavey]
semco 2010-05-20 13:34:07
1.) Akvaryumunuzun ölçüleri nelerdir?
2.) Akvaryum içerisinde kaç adet balık vardır vede hangi boydadırlar? Türleri nelerdir?
3.) Balıkları yemlemeyi ne sıklıkla nasıl yapıyorsunuz ne kadar yem veriyorsunuz?
[/QUOTE]
1.)105x25x50
2.) 1adet Green toror 3adet 8cm sarı prenses 5-8cm 2adet vatoz 5cm 9cm 1adet makrakanta 4cm
3.) Sabah öğlen akşam hem yere düşmicek şekilde yapıyorum. Çok vermiyorum, azda diil.
Birde bazı arkadaşlar o akvaryumda bakılmaz diye bilir. Yeni akvaryum alacağım. Ayrıca bu akvaryum 2 akvaryumu birleştirmem ile oldu. Ve daha önceden böyle bir sorunum yoktu ve balıklarım daha fazlaydı. Balıklarımın daha rahat etmesi için fiyat araştırması yapıyorum en uygun fiyata akvaryum almayı düşünüyorum.