Akvaryumumun 3 aşamalı değişimi :D
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 19:44
Beğenenler: [T]123801,fthpl[/T][T]151275,Nefer[/T][T]175508,xEmrex[/T][T]47918,Canberk[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 20:16
Son halindeki taban çok hoşuma gitti oldukça doğal (kabuklar hariç) görünüyor. Elinize sağlık. Belki o büyük kayalar tabanla daha uyumlu seçilebilir, renk ve dokusu bakımından.
Canberk 2014-12-11 20:18:37
Beğenenler: [T]172026,mstf26131[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 21:08
Canberk abicim taşları denizden topladım sahilden dalganın vurduğu yerden çok hoşuma gittiler dediğin gibi deniz kabuğu koymayacaktım ama ailem daha güzel olur dediler onları kıramadım içindeki kayaları bir çay bahçesinden aldım hoşuma gittiler adam dan da rica ettim verdiler hepsini farklı yerlerden topladım ondan uyum olmadı ama gözüme hoş gözüktü ellemedim :)
Beğenenler: [T]143046,cevter123[/T]
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 09:52
arkadaşım akvaryumun okadar basit ve güzelki herbiri bir güzellik katmış. Ailenin katkıda bulunması çok güzel , bence herşey cuk oturmuş ellerine sağlık
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 14:48
çok teşekkür ederim elimden bu kadar geldi hiç bir şeye para vermedim desem yeridir hep kendi çabamla ama en güzeli de emek harcamak :)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 00:15
Araştırma yaptım birazda astronotlar bitkileri köklerini falan söküyorlar mış ondan eklemedim ama ne tür bitki önerirsiniz kökü sağlam
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 15:36
Bence gayet şık ve güzel gözüküyor. Taşlarda tanka gayet güzel yakışmış benim hoşuma gitti. Taban taşlarını zaten doğa şekillendirmiş ve kusursuz hale getırmıs onlara dıyecek baska bır söz olmaz. Ama benim tekçekincem bu kadar taş sanki tabana baya birbaskı uyguluyordur cünkü sonucta camın üstünde ciddi bir ağırlık olusturuyor eğer tabana strafor koyduysanız oda zamanla suda zarar gorecek ve ped gorevını yıtırecektir diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 01:03
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim önceden 2 tane astronot besliyordum ama nişanlımın akvaryumunda 6 tane astronot olduğu için 2 tanesini de ona verdim :D şimdi tankın durumu bu :D
alicanksk 2014-12-22 01:04:25