akvaryumumu nasıl süsleyebilirim
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 10:08
|
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 10:50
Karışık bakmak istiyorum sarıprenses mavi
prenses yunus afrika auratus frontoza bu balıklara nasıl bir süs
önerirsiniz ve üretim yapmak istiyorum uygunmudur. Teşekkürler. ...
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 11:00
[QUOTE=texas_selim]Karışık bakmak istiyorum sarıprenses mavi prenses yunus afrika auratus frontoza bu balıklara nasıl bir süs önerirsiniz ve üretim yapmak istiyorum uygunmudur. Teşekkürler. ... [/QUOTE]
Selim Bey bu türlerin hepsine bir arada bakamazsınız, farklı göllerin balıkları bunlar. Tankınızın boyutları yunuslar için uygunda değil. Size sarı prenses ve mavi prenses önerebilirim.
Sarı ve mavi prensesler için midye kırığı önerebilirim kum içim. Bol kayalıklı ortamları severler ve kayaları mağara şeklinde dizayn ederseniz rahat edeceklerdir. Bitki eklemek isterseni anubias ekleyebilirsiniz. Tadı acı olduğundan yemezler bitkiyi.
Radinant 2008-09-29 23:37:55
Selim Bey bu türlerin hepsine bir arada bakamazsınız, farklı göllerin balıkları bunlar. Tankınızın boyutları yunuslar için uygunda değil. Size sarı prenses ve mavi prenses önerebilirim.
Sarı ve mavi prensesler için midye kırığı önerebilirim kum içim. Bol kayalıklı ortamları severler ve kayaları mağara şeklinde dizayn ederseniz rahat edeceklerdir. Bitki eklemek isterseni anubias ekleyebilirsiniz. Tadı acı olduğundan yemezler bitkiyi.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 11:11
Şu anda akvaryumum su dolu ve içinde
kahverengi sarımsı kum var çok tipsiz duruyor. 2 poşet beyaz midye
kırıgı kumum var. Mevcut olan kumun üstüne serpsem komple beyaz
gözükürmü yoksa kumu kaldırıp midyemi döksem. Beni aydınlattıgınız için
teşekkür ederim. ..
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 11:17
[QUOTE=texas_selim]Şu anda akvaryumum su dolu ve içinde
kahverengi sarımsı kum var çok tipsiz duruyor. 2 poşet beyaz midye
kırıgı kumum var. Mevcut olan kumun üstüne serpsem komple beyaz
gözükürmü yoksa kumu kaldırıp midyemi döksem. Beni aydınlattıgınız için
teşekkür ederim. ..
[/QUOTE]
Kullandığınız kumda olabilir siyah olmasında rengi malawiler üzerinde siyah kum stres yaratabiliyor. Siz görsel olarak memnun deilseniz değiştirebilirsiniz kumunuzu, midye kırığını mevcut kumun üstüne dökerseniz görsel açıdan güzel durmayabilir.
Kullandığınız kumda olabilir siyah olmasında rengi malawiler üzerinde siyah kum stres yaratabiliyor. Siz görsel olarak memnun deilseniz değiştirebilirsiniz kumunuzu, midye kırığını mevcut kumun üstüne dökerseniz görsel açıdan güzel durmayabilir.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 11:22
Acaba kaç kilo midye kırığı gider? Radinant 2008-09-29 23:38:25
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 17:17
Kayalıklı mağaralı çok hoş bir akvaryum bir kaç bitki ile süslenebilir ve tabi zamanım var diyorsanız arka fon yapınız. Radinant 2008-09-29 23:38:47
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 17:21
Cichlid yapmayı düşünüyorum derken malavimi, tanganikamı yoksa amerikanmı bu gibi belirtirseniz herkes taban materyalinden, arka fonuna, bitkisinden, kayasına geniş bir yelpazade fikir verebilir.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 17:23
Barış Bey'in dediğine katılıyorum. Ve akvaryum tanıtımlarının olduğu sayfalara bakarsanız çok güzel fikirler edinebilirsiniz. Radinant 2008-09-29 23:39:12