akvaryumumu ancak bitirebildim.
arkadaşlar akvaryumumu bugun bitirdim forumdaki muhammet seyhan abimin yardımları ile ancak halledebildim umarım guzel olmuştur fakat,tropikal veya malawi arasında kararsızım ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sanırım akvaryum konusunda yenisiniz ben size ilk başta malawi türleri yerine canlı doğuran türlerini öneririm.
Ama karar sizin illa ciklet besliyeceğim diyorsanız dediklerimi dikkate almalısınız.
Kolay gelsin.
Evet masa olmamış, çünkü öncelikle o akvaryum masaya tam ortalanmamış, bu yüzden camda çatlama/kırılma olabilir. Mümkünse akvaryum tabanı kadar veya daha geniş bir platfor üzerine koyun akvaryumu. Eğer sunta ise üzerindeki ağırlığı taşıyamama ihtimali de mevcut.
Fotoğraflardan pek anlaşılmıyor, akvaryumun cam kalınlığı nedir? (silikon yapışma yerleri bana ince geldi ama fotoğraf üzerinden mm ölçebilecek kadar hassas gözlemde yapamıyorum :D )
Besliyeceğiniz tür size kalmış birşey. Akvaryum hakkında, düzgün bir platform üzerine yerleştirmeniz gerektiğinden başka önereceğim şey plastik bitkileri çıkarıp tabana daha ince yapıda kum koymanızdır.
Plastik bitkileri çıkartıp bol bol mağaralar saklancak yerler oluşacak şekilde kaya koymalısın.
Birde akvaryumu masaya ortalarsan sorun yaşamazsın.
arkadaşlar kesin masa yaptırmam mı gerek cam 8mm altı sunta ama kalın
[/QUOTE]
Kesin yeni bir sehpa bulman , alman, yapman, yada yaptırman lazım.
Her an akvaryumun ortadan ikiye çatlayabilir.