Akvaryumumda Kaç Tür Beslemeliyim
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 17:40
AKVARYUM ÖLÇÜLERİ 75 * 30 * 30 Tahimini Litre:59
Öncelikle bi sorum olacak akvaryumumda 5 tane sarı prenses yavrusu var 2 tanede yunus almayı planlıyorum ya 2 yunus ya 2 ahli alıcam sizce hangisini almalıyım yada tek türmü devam etmeliyim.Birde akvaryumumun iç dizaynı hakkında yorum yaparsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:37
Göktuğ bey;
60 litre tankta cichlid beslemenizi hiçbir arkadaşım tavsiye etmeyecektir. Canlı doğuranlar vs gibi farklı türleri araştırmanızı öneririm
60 litre tankta cichlid beslemenizi hiçbir arkadaşım tavsiye etmeyecektir. Canlı doğuranlar vs gibi farklı türleri araştırmanızı öneririm
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:46
Peki iç dizaynım uygunmu sadece 4 tane prenses beslesem besenirmi şu anda 5 yavru var prenses kayaların arasından geçip duruyolar birde bitki alıcam akvaryuma ne önerirsiniz
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:48
Göktuğ bey;
Balıklarınız şimdilik böyle yaşayabilir ama ben ve buradaki diğer tüm arkadaşlar size en ideal olanı önermeye çalışacaklardır. Balıklarınız büyüdükce sorunla karşılaşacaksınız ve er geç bir değişikliğe gitmeniz gerekecek. O yüzden en baştan bu değişimi yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca cichlid türleri çoğu bitki türünü tankta barındırmayacaklardır.
Balıklarınız şimdilik böyle yaşayabilir ama ben ve buradaki diğer tüm arkadaşlar size en ideal olanı önermeye çalışacaklardır. Balıklarınız büyüdükce sorunla karşılaşacaksınız ve er geç bir değişikliğe gitmeniz gerekecek. O yüzden en baştan bu değişimi yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca cichlid türleri çoğu bitki türünü tankta barındırmayacaklardır.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:53
Benim birde küçük akvaryumum var. Yavru akvaryumu olarak kullansam mesela kaç tane lepistes beslesem üretirim ve lepistes tankı nasıl olmalıdır?
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:53
Akvaryumunuz 67.5 lt tüm rakamları çarpıp 1000'e bölerseniz bunu bulursunuz ayrıca balık konusuna gelince şuan balıklarınız ufak sorun olmaz ama bir süre sonra balıklarınız erişkin boya gelecek ve onlar için o tank işkence merkezi haline gelecektir eğer imkanınız varsa tankı büyütün yada o tankta çok güzel bitkili canlı doğuran akvaryumu olacaktır pişman olmayacağınıza eminim yinede tercih sizin.SAYGILAR.SAĞLIKLI BALIKLAR.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 19:29
Evet tetra türüde olabilir ben canlı doğuranı yavru alman konusunda söylemiştim tabi senin tercihin.SAYGILAR.