Akvaryumum hazır
Akvaryumum hazır.Sadece balıkları ekledimmi tamam olacak,en yakın zamanda fotoğraf ekliyeceğim.Yalnız şuanda bazı eksiklerim var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Diğer gerekli açıklamaları Faruk abi ve Osman bey yapmıştırlar.
Saygılarımla...
Tabiki bu akvaryumda yunus bakmayacağım.Ama şimdilik bunu yapabiliyorum. İlerde 200 lt.bir akvaryum alınca yunusa geçerim diye düşünüyordum.Yine de teşekkür ederim. Portakal ve sarı prensese gelince sanırım tekrar düşünmem gerekecek.
Dün akşam 1 sarı prenses dişi ve erkek akvaryuma koydum.Gece bir problem yoktu.Şimdi durum nedir bilmiyorum,akşam eve gidince göreceğim.Yalnız akvaryumda dekor olarak kaya tarzı birşey yok,onları da hafta sonu deniz kenarından toplamayı düşünüyorum.
Saygılar... Herkese sağlıklı balıklar..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dün akşam eve gittiğimde balıklar gayet iyi gözüküyordu.Yemlerini verdim yediler,bir problem yok gibiydi.Dışarı çıktım 1 saatliğine,geri döndüğümde sp dişim ölmüştü.Çok üzüldüm.Akvaryumda sadece erkeğim kaldı.
Büyük geçmiş olsun,ancak yaz günü ısıtıcımı çalışmışki,yada neden akvaryumunuzda yazın ısıtıcı koyuyorsunuz.Üzüldüm,malzeme konusu birazda şans ama siz yinede alabileceğiniz en iyi ısıtıcıyı alın derim.
Aslında ısıtıcıyı çalıştırmak istememeştim ama sağolsun işyerindeki arkadaşım ısıtıcı çalıştır deyince,bende çalıştırdım.Balıklarımın arka arkaya ölmesi üzerine cumartesi günü komple suyunu yeniden değiştirdim.Kayalarıda yerleştirdim.
Gerekli şartlar olduğu sürece sarıprensesler kadar uysal olur...
Bunu tecrübe edindiğim için dile getiriyorum, farklı anlaşılmasın katiyen.