Akvaryumum :) Yenilendiii :)
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 02:09
Arkadaşlarım, abilerim. Yunus tankımdan size bir kaç görüntü bu yunus tankına inşallah mahmut abinin sarı prenseslerinide koyucam yeni olan 300litrelik tankımada iceman ve demasonileri koyucam. Güncellenecek. :)
İyi kötü yorum ayırt etmem bilirsiniz saygım sonsuzdur. :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 02:48
Çaktırma emre abi :D Yorumun için teşekkür ederim :) Tavsiyelere açığım abilerim arkadaşlarım kardeşlerim.
dead_boy43 2011-09-09 02:48:43
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 10:40
Sadece yunus besleyecekseniz taşlar biraz fazla gibi. Daha büyük taşlarla bir dekor yapabilirsiniz. Yavrular için bu dekorasyon çok iyi olur anaçlarla birarada dururken. Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 12:23
Sarı prenses gelicek bugün 1e2d :) Bu taşlardan arkasına örcektim arada kayalar yapıcaktım ama hacim sıkıntılı :)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 00:34
2 dişi tam 10cm abi. 1 dişide 8-9cm. Erkekte 12 cm falan işte.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 11:49
Ben bişey soracaktım iç filtre kullanmayı düşünmüyormusunuz? dış filtre pislikleri pek çekemez çekse bile bunun yarardan çok zararı olur dış filtre biyolojik filtrasyon içindir bence bi iç filtre alın
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 20:52
Benim iç filtrem var ama kullanmıyorum. Dış filtrede biyolojik filtrasyon olduğu gibi diğer filtreleme işlerinide yapar. Ayrıca pislikleri neden filtreye bırakmak gereğini duyemki. Benim dip çekimim yokmu var o zaman sorunda yok. Gökberk herşeyi filtreye bırakmak biraz üşengeçlik olur. Yinede tavsiyen için teşekkür ederim.
Diğer tavsiyeler içinde teşekkür ederim.. :) İyi bir dekor oluşturulabilir ama hepsi küp değil. :)
Taşların hepside uyumlu olması kötü gözükenlerde olur iyi gözükenlerde olur. Biraz zevk meselesi..
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 01:09
Arkadaşlar bunlar şuanlık böyle en kısa zamanda değişim olacaktır fakat güzelliği paylaşmak istedim her zamanki gibi iyi kötü orta şekerli yorumlara açığım :)
Birazda Diyete Bakalım İsterseniz :)
Sera GranuRed
Tetra Delica Yazıyodu Sanırsam Ama Emin Değilim
JBL Novosticks Sanırsam Ama Büyük İhtimalle O Üstadlar Baksın.
Sera Discus Granül
Sera GranüGreen
Öğrenci olduğumuz için yemler az sayıda bütçem bu kadar yetiyo kusuruma bakmayın.
Tablet yem vardı icemanlar çok seviyorlar içindeki yosun parçacıklarını bende öğlen öğünü olarak onu veriyorum :)
Yemlerde hatam varsa uyarırsınız..
Şimdiden teşekkürler herkeze :)