akvaryumu iyi bilyosanız bir bakın
14 tane sarı prenses var.12 tanesi yavru 2 tanede ice man var 2 tanede zebra almak istiyorum sizce uygunmu bide akvaryumumda yapay bitki çok zararı olurmu suya bunları bilen varsa lütfen cevap yazsın :) ( akvaryum lt olarak bilmiyorum ama 80 e 40 bu uzunlukda akvaryum için bu kadar balık fazlamı. Bide bu balıkların yanına çöpçü alınırmı (okuyan herkes yorum yaparsa sevinirim yorumlarınız gerçekten önemli şimdiden tşk ederim) zebraları istememin nedenide güzel görünmeleri ( yavruları ben almadım o nedenle soruyorum eğer fazla oluyosa büyüklerimi veriyim yoksa küçüklerimi)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
14 tane sarı prenses var.12 tanesi yavru 2 tanede ice man var 2 tanede zebra almak istiyorum sizce uygunmu bide akvaryumumda yapay bitki çok zararı olurmu suya bunları bilen varsa lütfen cevap yazsın :) ( akvaryum lt olarak bilmiyorum ama 80 e 40 bu uzunlukda akvaryum için bu kadar balık fazlamı. Bide bu balıkların yanına çöpçü alınırmı (okuyan herkes yorum yaparsa sevinirim yorumlarınız gerçekten önemli şimdiden tşk ederim)
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir