Akvaryumu bölme
Arkadaşlar kribensislerimden 1 çifti eş tuttu ve başka akvaryumum yok.Eş tutan çift diğerlerini kovalıyor.Bundan rahatsız oluyorum.
Asıl konuya gelelim benim akvaryum düz olsaydı problem yok ama bombeli... Nasıl bölebilirim.
Cevap yazarsanız sevinirim!
Saygılarımla!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hakan bey camınızın ön camının yüksekliği kadar uzunlukra 2 adet, camınızın kısa kenarının derinliği boyunda 2 adet 2 şer cm kalınlığında cam kestirin. Bunlardan bir kare elde edecek şekilde birbirine silikonla yapıştırın. Üzerine bir tül geçirin ve akvaryumunuzun uygun yerine yerleştirin.
Saygılar.
Benim size tavsiyem nalbullarda rahatça bulabilceğiniz sineklik için tel die sorarsanız size gösterecektir ondan 1 metre yeter artar bile uygun boyutta kesin ve vantuzları tele sabitleyin ve akvaryumunuza yapıştırın bu sayede sürkülasyonda akvaryumun her tarfında yine olmuş olur.saygılar..
Hakan bey akvaryumunuzun yan camından karton ile kalıp çıkartın kalıbı camcıya götürüp birebir cam kestirin onun ortasından büyüklüğüne göre daire kestirin akvaryum slikonuyla plastik sineklikten kestirdiğiniz yerin üstüne ince camlarla yapıştırın ben bu şekilde yaptım eğer oval taraftan boşluk kaldıysa hava hortumunu tek taraflı boydan kesip oval tarafa takarsınız bu şekilde aralık kaldıysa onuda kapatmış olursunuz.Sağlıklı balıklar.
Saygılar...