Akvaryum.com Mobil Sürüm veya Tapatalk Hakkında
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 21:02
Webwizden devam, webwizin üzerine sayısız mod yazmıştım (favori forumlar, cep tel onayı, ilan şablonları, teşekkür tebrik, balıklarım, akvaryumum uygulamaları, yarışma, hata var sistemi, uyarı sistemi, mesajlarim, fotoğrafı zoomlu gösterme, 1 günlük üyelere sadece yeni üyede yazdırma vb.vb.vb...) yeni sürümü kursam hepsi gidecek, böyle bir şey olamayacağı için bir bizimkini bir de forumun son halini açıp satır satır kontrol ederek adapte ediyorum binlerce satır kod var :/
tapetalk ile uyumlu yapacaktım ancak altyapıyı iyileştirme beklediğimden çok zor ve uzun oldu. Muhtemelen önümüzdeki hafta ona da el atarım.
Google harici forum araması ve üye listesi tekrar aktif olacak. Güzel bir fotoğraf ekleme modülü de yazıyorum. Her şey daha güzel olacak :)
Saygılar,
tapetalk ile uyumlu yapacaktım ancak altyapıyı iyileştirme beklediğimden çok zor ve uzun oldu. Muhtemelen önümüzdeki hafta ona da el atarım.
Google harici forum araması ve üye listesi tekrar aktif olacak. Güzel bir fotoğraf ekleme modülü de yazıyorum. Her şey daha güzel olacak :)
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 01:49
Artık Tapatalk vaktidir bence. Bir an önce Tapatalk uyumlu olsa forum, birçok kişi mutlu olacak eminim. Artık insanlar bilgisayardan çok mobil cihazları ile bağlanıyor forumlara Neticede. :) ufukcoskun 2014-01-01 01:50:36
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir