Akvaryum.com
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Benim demek istediğim bu site ticari kazanç amaçlı bir site değil.Bizlerde akvaryumculardan şikayetciyiz.Aylık örneğin istenen üyelerden 5ytl gibi sembolik bir ücret toplanır.Herkesin ayrı bir hesabı oluşturulur.Zamanı gelince mesela benim dış filtreye ihtiyacım oldu yatırdığım mevduata bakılarak bana bir dış filtre alınır.Kasteddiğim olay bundan ibaret...
Forum kurallarında açıkça belirtilmesine rağmen, maalesef bazı üyeler satılan balıklarda verilen ücretlerden bile bizleri sorumlu tutmaya kalkıyor.
Hal böyleyken bir de dış filtredir, yemdir şudur budur işine sitenin de dahil olması bizlerin başını çok ağrıtacaktır. Üye sayımız 20 binlerde.... artık aynı anda online üye sayımız 1000 leri geçiyor
Biz halimizden memnunuz..Ben bu sitenin böyle bir şeye aracı olmasını asla istemiyorum. Zaten böyle bir yapılanmanın yasal açıdan da bazı sakıncaları olabileceğini düşünüyorum.
Saygılar,
Arkadaşlar hepinizin düşüncesine ayrı ayrı saygı duyuyorum.Hepiniz son derece haklısınız.Yalnız benim gibi bir çok kişi elindeki yetersiz olanaklardan dolayı bu hobiye sıcak bakmamakta.Ben Kastamonun Tosya ilçesindeyim.Burada iki adet akvaryumcu var.Elimizdeki imkanlar kısıtlı:Geçen günlerde cam derece almak için gittiğimde yok cevabını aldım.Benim hiç olmassa gidip soracağım bir yer var.Peki soramayanların ne yapması gerekiyor?Benim sadece fon kurulsun diye bir amacım yok.Mesela bir ay belirli bir ürün için talep toplanır.Bu talep doğrultusunda toplu alım yapılır hem daha ucuza mal etmiş oluruz hemde bu işi bilenler tarafından yönlendirilmiş oluruz...