Akvaryum.com Bu ayki Chip dergisinde!!!
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2007 23:55
Chip dergisinin bu ayki sayısına bakarken gözüme ilişti......Gezilebilecek ilk 100 site arasında gösterilmiş akvaryum.com ....Yani güzel bi haber bence....Emeği geçenlerin emeklerine sağlık ;)
Saygılarımla....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2007 00:21
valla ben arasıra çıkmak zorunda kalıyorum 3 5 güne kadar akşamları girebileceğim işe başlıyorum sevineyimmi üzüleyimmi bende şaşırdım gercekden aradığım herşey burda var çok sağolsun arkadaşlar ve saygı değer abilerim yardımlarını hiç esirgemiyorlar herkeze teşekkür ederim...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2007 03:12
Grur verici bir haber ben yeniyim..Buraya kadar getiren herkese teşekkür ediyorum...
Paylaşımın için sağol kardeş...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2007 15:13
Gurur verici bir haber. Sitemizin bu günlere gelmesini sağlayan tüm üyelerimize de buradan bu vesile ile teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2007 19:28
Site yönetimi çok dikkatli, çok titiz ve çok özen gösteriyorlar siteye, içerikte, bilgi paylaşımında katkısı olan üyelerde başarıda büyük pay sahibi sanırım. Yönetimi başarılarından dolayı tebrik ediyorum, akvaryum.com'a yakışan bir olay olmuş. Biz üyeler de daha özenli davranarak sitenin bu prestijini zedelememeliyiz diye düşünüyorum...
Saygılar....
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2007 15:04
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2007 15:11
Merhaba,
Derginin alt amaçlarından biri acaba forumun üye sayısının çok olması dolayısıyla, üyelerin dergiyi almasını sağlamak olabilirmi diye düşünüyorum ? Tiraj olayları ha ! ?
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2007 15:39
Site gerçekten başarılı bir çizgi izliyor.Gördüğüm kadarıyla 2006 yılının 3-4. ayından sonra büyük bir atak var.İlk girdiğim zamanlarda aktif üye ve misafir sayısı 100 zor aşarken şimdi rekor 300.Bence forumun seviyeli olması ve google dan akvaryum yazınca ilk çıkan sitenin akvaryum.com olması bu aktifliği destekliyor.