Akvaryum.com Akvaryum Canlısı Yarışması
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2006 23:52
O zaman ana sayfada çok fazla fotoğraf oluyor. son eklenenin değişmemesinin nedeni ise Sayın Fatih Taştan'ın il dışında olmasıdır.
Saygılar,
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2006 00:05
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2006 00:35
[QUOTE=bjkalley]Gülelim eğlenelim.
[/QUOTE]Ben 10 verdim arkadaşın yunuslarına
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2006 13:05
Sitemizde her ay yapılması gelenek haline gelmeye başlayan akvaryum canlısı yarışmasına 'bitkiler' başlığınında açılmasını talep ediyorum.(diğer canlı türleri içine pek yakışmıyor.)Ayrıca 1 ay akvaryum canlısı yarışması, ertesi ay akvaryum yarışması (komple akvaryum, tam cepheden, sağlı, sollu fotoğraf gibi) tertiplenmesi uzun vadede yarışmaların geleceği bakımından yararlı olur düşüncesindeyim.Böyle yarışmalara katılımın artması için teşvik yapılması sonucu, başarılı fotoğrafların ortaya çıkması bu hobiden alınan zevki katlayacaktır.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2006 13:13
Diğer tatlı su türlerine canlı bitkinizin fotoğrafını koyabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2006 13:43
Valla bende 10 verdim canım Türkiyemin canım insanına ve onun canı yunusuna???.Sevgili yönetici arkadaşlar ve Refet bey neden aralara gülelim eylenelim diye eklenti yapıyorsunuz ki ayrı bir forum açalım eminimki çok malzeme çıkacaktırHerkez herkezden kaçar ama Refet beyden asla. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 00:44
2.akvaryum canlısı yarışmasına gönderilen fotolar niye kaç gündür yayınlanmıyor.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2006 10:40
O bölümle Sayın "Fatih Taştan" ilgileniyor kendisi işleri nedeniyle meşgul ,en yakın zamanda düzelecektir.
Saygılar,