Akvaryuma Hangi Balıkları Koymalıyım?
Benim Akvaryumum 85*40*40 Ölçülerinde Benim akaryumumda iç filtre olarak atmanın f305 modeli var bu temizlermi akvaryumumu
Birde ben akvaryumu yeni aldım hangi tür balıkları beslememi önerirsiniz. benim için hem bakımı kolay hemde çeşit ve güzel durmalarını istiyorum.
Yardımlarınız İçin Teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tetra türlerini düşünebilirsiniz. İç filtre yeterli gelmeyebilir. Eğer imkanınız varsa dış filtrede alın derim.
Saygılarımla...
Tür seçimine gelicek olursakta, güzel bir bitkili akvaryumun içine 15 adet neon,küçük bir koloni lepistes ve canlı doğuran tavsiye ederim.
Eminim izlemesi çok zevkli bir tank olurdu.
Bitkili lepistes ve neonlardan oluşan rengarenk barışçıl bi akvaryum kurmanızı tavsiye ederim.
Saygılar iyi akşamlar
evet arkadaşlar bu akşam balıkları almaya gidiyorum. bana son cevaplarıızı gönderirseniz çook sevinirim. benim yukarıda yazdılarım sizce uygun değil mi birde yanına kılıçkuyruk eklemek istiyorum sizce nasıl olur...
cevaplarınız için teşekkürler...
İşin maddiyat kısmını düşünüyorsanız kendin yap sistemleri incelemenizi tavsiye ederim.Bir arkadaşımız beş milyona gayet başarılı bir dış filtre oluşturmuş fırsat bulursam deneyeceğim.
Saygılar