akvaryuma gül dal dekoru
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 19:18
Merhabalar sizlerden öğrenmek istediğim akvaryuma yaklaşık 1 saat önce 10 adet gül dalı ile arka plana dekor yaptım bu dalla suya herhangi bir sorun olurmu ayrıca gül yaprakları dışarıdan temin ettim bulduğumda dallar yarı canlıydı yorumlarınızı bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 19:28
Tolga bey,keşke koymadan önce araştırsaydınız.Durumun pek saglıklı olmayacağı düşündesindeyim.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 19:33
Akvaryumda gül yaprağı yok hata ile yazmışım gül dalı var şu an bir sorun yok gibi ama yorumlar beklenmektedir yorumunuz için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 23:56
[QUOTE=maltoz]Merhabalar sizlerden öğrenmek istediğim akvaryuma yaklaşık 1 saat önce 10 adet gül dalı ile arka plana dekor yaptım bu dalla suya herhangi bir sorun olurmu ayrıca gül yaprakları dışarıdan temin ettim bulduğumda dallar yarı canlıydı yorumlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Canlı olarak böyle şeyleri koymamanız çok daha sağlıklı olur. Kaldı ki ilaçlı mı idi dallar. Bunları da bilmiyoruz. Yalnız diyeceğim odur ki, canlı olduğunu söylüyorsanız, mutlaka, hatta HEMEN çıkarın başınız ağrımasın.
oct77 2011-02-26 23:56:59
Canlı olarak böyle şeyleri koymamanız çok daha sağlıklı olur. Kaldı ki ilaçlı mı idi dallar. Bunları da bilmiyoruz. Yalnız diyeceğim odur ki, canlı olduğunu söylüyorsanız, mutlaka, hatta HEMEN çıkarın başınız ağrımasın.