Akvaryuma Denizden Toplama
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 19:19
[EDIT]Barkın_Çiftçi,2019-12-26 17:23:15[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 19:29
[EDIT]Barkın_Çiftçi,2019-12-26 17:23:26[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 21:36
Ben beyaz prenses, yunus ve red rubin karma akvaryum için deniz kumu bile kullandım (on gün boyunca günde üç kez sıcak ve soğuk suyla yıkadıktan ve tuzlu suda bekletttikten sonra) bir zararını görmedim.
Ayrıca şu an mevcut olan duboisi yavruların olduğu akvaryumda da (yine gereken temizliği yaptıktan sonra) dekor için deniz kenarından topladığım taşları kullanıyorum bir zararını görmedim
Ayrıca şu an mevcut olan duboisi yavruların olduğu akvaryumda da (yine gereken temizliği yaptıktan sonra) dekor için deniz kenarından topladığım taşları kullanıyorum bir zararını görmedim
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 21:28
[EDIT]Barkın_Çiftçi,2019-12-26 17:23:41[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 00:43
Challenger akvaryumuna dekor ve taş tehlikeli olabilir
Bazen Balıklar o kadar hızlı hareket ediyor ki bi taraflarını parçalayabilirler
Ben besledim daha önce
Bilgin olsun
Bazen Balıklar o kadar hızlı hareket ediyor ki bi taraflarını parçalayabilirler
Ben besledim daha önce
Bilgin olsun
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 15:47
[EDIT]Barkın_Çiftçi,2019-12-26 17:24:02[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 15:55
Barkın Bey merhaba,
Akvaryumlarımda deniz kıyısından topladığım taşları kullanıyorum, şu zamana kadar hiç problem yaşamadım. Bu konuda 2 şeye dikkat ediyorum. Birincisi bitkili akvaryumda kullandığım için tuz ruhu ile salınım olup olmadığı. İkincisi taşların keskin, sivri olmaması. Taşları tazyikli suda güzelce yıkayıp, sirkeli su ile yaklaşık 40-45 dk kadar kaynatıyorum.
Şu anki brüt 225 lt akvaryumumda yaklaşık 30 kg civarı deniz kıyısından topladığım taş bulunuyor.
Akvaryumlarımda deniz kıyısından topladığım taşları kullanıyorum, şu zamana kadar hiç problem yaşamadım. Bu konuda 2 şeye dikkat ediyorum. Birincisi bitkili akvaryumda kullandığım için tuz ruhu ile salınım olup olmadığı. İkincisi taşların keskin, sivri olmaması. Taşları tazyikli suda güzelce yıkayıp, sirkeli su ile yaklaşık 40-45 dk kadar kaynatıyorum.
Şu anki brüt 225 lt akvaryumumda yaklaşık 30 kg civarı deniz kıyısından topladığım taş bulunuyor.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 16:06
Bir kazan suya koyun o malzemeleri iyice kaynatın suda, sonra güneşe serin kurutun sonra kullanın, çünkü bir bakteri kalırsa akvaryumdaki tüm balıklarınızı öldürebiliyor rahatlıkla.
[QUOTE=Barkın_Çiftçi]Öncelikle herkese iyi akşamlar.
mesutok 2015-02-24 16:07:01
[QUOTE=Barkın_Çiftçi]Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Denizden topladığım ufak taşları ve midye kabuklarını yıkadıkdan sonra akvaryuma koysam bir sorun teşkil eder mi acaba?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 16:24
royal canin kedi maması hakkında ne düşünüyosunuz ?