Akvaryuma dekor tavsiyeleriniz(Yeni resi
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 00:16
Semih bey uyarıları dikkate alıyor olmanız çok güzel. Balıklara güzel bir ortam yaratmaya çalışırken bilgi veren arkadaşları dinlemeniz ve uygulamanız çok hoş.
Ama benim dikkatimi çeken kimsenin balık sayısına bir şey dememiş olması. Özellikle yunuslar için?
syg.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 20:05
Akvaryumunu iyice bir temizle camda lekeler görüyorum Semih. Onları yoket dinlenmiş suyun varsa ekle. Bir hafta kadar akvaryuma canlı ekleme. Bir hafta kadar akvaryumu çalıştır. Boş dolu farketmez. Sirkülasyonu otursun. Ama herçeyden önce bence akvaryumunu sağlam bir yere oturt. O demir parçasının üzerinde güvende değil gibime geliyor.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 20:22
[QUOTE=Hüseyin Çelik]Akvaryumunu iyice bir temizle camda lekeler görüyorum Semih. Onları yoket dinlenmiş suyun varsa ekle. Bir hafta kadar akvaryuma canlı ekleme. Bir hafta kadar akvaryumu çalıştır. Boş dolu farketmez. Sirkülasyonu otursun. Ama herçeyden önce bence akvaryumunu sağlam bir yere oturt. O demir parçasının üzerinde güvende değil gibime geliyor.
Saygılar.
[/QUOTE]
Saygılar.
[/QUOTE]
Akvaryumum ön camını hergün cam sileceğiyle siliyorum kardeşim zaten lekeler akvaryumun iç camında.Şu an suyun yok,güzel bir temizlemek şart oldu.haklısın hayalim olan akvaryumları yaparsam zaten ona gerek kalmayacak zaten