Akvaryum tür ve malzeme tavsiyesi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Cichlid beslemeyi düşünüyorsan kayalık görünümlü ve mağaraların bulunması gerekiyor. Yapabilirsen arka fonda yapabilirsin. Site içerisinde gezinirsen balıklar ve yaşadıkları ortamlar hakkında bilgi edinebilirsin. Dış filtre olarakta ben Tetratec kullanıyorum, gayette memnunum.
Evet şuanda balıklarım var. Ama ben cichlid beslicem inşallah, kayalık çok olması lazım sanırım. Ben suyun berrak ve gerçekten temiz olmasını istiyorum. Tank 400 lt olacak ve benim dış filtreye verebileceğim miktarda, 200 TL dir. Tetra bu özelliklere sahip bir filtre mi? Tetra Ex700 mü acaba?
Ben olsam şahsen çok güzel nadir bulunan Mbuna türlerinden oluşan karma bir akvaryum yapardım. Çokta güzel olurdu.Kenarlara yığılmış mağaralardan oluşan yüksek kayalıklar ve aralara saz ve anubias bitkiler, kum olarak ince silis kum, güzel bir arka fonla harika olurdu.İnternette bulduğum malawi akvaryumlarından bir kaç kare;
Evet kardeş gerçektende akvaryumlar çok güzel bana göre 1. resim çok güzel hayalimdeki akvaryum öle ama bakalım hayırlısı yapıcam inşallah güzel birşey arka fonları akvaryumcular satarmı yani straforla yapılmış fonlar oluyor ya öyle...