Akvaryum Tanıtımı Konusunda neden AMERİKAN TANITIMLARI yok Kiltlnebilr
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 10:31
Merhabalar.
Tanıtımlarda malawi, tanganika, japon balığı akvaryumları varda neden AMERİKAN tanıtımları altında bir başlık yok? Amerikan tanıtımlarının hepside, orta amerikan, güney amerikan başlıkları altında bulunuyor. Hepsi bir yerde toplanamazmı acaba? Ben bir amerikan sevdalısı olarak diğer tanıtımlar gibi amerikan tanıtımlarınında bir başlık altında toplanması taraftarıyım. Hem bu sayede bütün tanıtımları bir arada toplayabiliriz.
Şimdiden teşekkürler.
KarabeY 2012-01-31 08:37:53
Tanıtımlarda malawi, tanganika, japon balığı akvaryumları varda neden AMERİKAN tanıtımları altında bir başlık yok? Amerikan tanıtımlarının hepside, orta amerikan, güney amerikan başlıkları altında bulunuyor. Hepsi bir yerde toplanamazmı acaba? Ben bir amerikan sevdalısı olarak diğer tanıtımlar gibi amerikan tanıtımlarınında bir başlık altında toplanması taraftarıyım. Hem bu sayede bütün tanıtımları bir arada toplayabiliriz.
Şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 20:36
"Yönetime Mesaj" butonunu kullanırsanız eminim daha hızlı sonuç alacaksınız.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 23:50
Forum ve site hakkında bir görüş olduğu için buraya yazdım. Birkaç gün daha beklicem. Eğer yine bir cevap alamazsam söylediğiniz fikri denicem. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2012 15:45
Celal abi şimdi sitede dolanıyordum, malavi,japon,tanganyika,hobihane diye ayrılmış fakat amerikan tankları için herhangi bir ayrım söz konusu değil malavi besliyorken çok konu açtık çok mesaj yazdık fakat tanganyika ile malavi tanıtımları ayrılmamıştı galiba tanganyika tanıtımları ağırlıklı olduğu için ayırmak zorunda kalındı ama amerikan akvaryumları diye de açılması lazım bence çünkü tanıtımı ayrı olmayan bir tek amerikanlar kaldı...
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2012 12:24
Merhaba
vuslat 2012-01-11 12:25:39
Konu yönetimce görüşülüp talepte bulunulan gerekli düzenlemeler en kısa zamanda yapılabilir. İlgili yönetici arkadaşımızın yoğunluğundan dolayı bu süreç belki biraz uzun olabilir.
Keyifli hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2012 15:18
[QUOTE=vuslat]
Merhaba
[/QUOTE]
İlginiz için teşekkürler.
Konu yönetimce görüşülüp talepte bulunulan gerekli düzenlemeler en kısa zamanda yapılabilir. İlgili yönetici arkadaşımızın yoğunluğundan dolayı bu süreç belki biraz uzun olabilir.
Keyifli hobiler dilerim.
İlginiz için teşekkürler.