Akvaryum tabanı çatladı
Sayın Akvarist arakdaşlar şu anda Zor bir durumdayım 90*50*70h Boyutundaki akvaryumumun taban camı çatlamış ve su akıtıyor boşalttım ve şu anda tamir için bekliyor ne yapabilirim ? Acil yardım lütfen arkadaşlar Çok zor durumdayım birisi akıl versin lütfen
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Murat bey zaten balıkları aldım başka bi akvaryumuma fakat şöle bi duırum var... Şu anda tamir etme Bölümüne geldim..Nasıl tamir ediceğim konusunda bi fikriniz varmı ??
İçerden de dışardan da silikonlayabilirsiniz. Akvaryum silikonu kullandığınızdan emin olun. Eğer elinizde yeterli ebatta cam parçası varsa bunu içeriye bir katman şeklinde silikonlayarak işi garantiye alabilirsiniz.
Kolay gelsin.
arkadaşalrın dediği gibi kesinlikle çatlağı tam kapatıcak şekilde bir cam parçası kullanın
saygılar
fatih beyin dedigi gibi kullancagınız silikonun akvaryum silikonu oldugun dan emin olun yoksa balıklarınız zehirleme sonucunda ölecektir &nb sp; &nb sp; teknik olarakta catlagıtamamen içine alacak şekilde bir cam kullanın
kolay gelsin
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Diğer türlü kısmı yama yada full aynı ebatta yamayı bende yaptım zamanında üşengeçliğimden ama yama pek sağlıklı olmadı isteyene akşam resmini çeker yollarım hatta 300 350 litrelik bir akvaryumu o yüzden kullanmıyorum artık içi boş duruyor o yüzden resimlemem gayet kolay olur