akvaryum slikonu mavileşti
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2014 21:20
akvaryum slikonu mavileşti. neden olur acaba.balıklarda şu ana kadar ölüm meydana gelmedi.
80 cm olup 100 litredir.içerisinde çiklet beslemekteyim.cüce vatozum da var
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2014 21:23
Akvaryumuzda daha önce ilac kullandiniz mi?sera markasinin ilaclari veya baska tür ilac metilen mavisi gibi?Ben daha önce sera omnipur ilacini kullanmistim benim silikonda mavi ile yesil gibi bir renk oldu gitmedi malesef
Profil resmimdede gözüküyor
Profil resmimdede gözüküyor
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2014 01:08
Metalin mavisinden kaynaklanıyor. Malesef ilaçların içinde gıda boyaları mevcut tüm markaları gıda endeksine götürüp içerik istedim ve tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na şikayette bulundum hepsinde boya var. Vitaminlerinizi yemlerinizi hatta ilaçlarınızı evde kendiniz yapabilirsiniz yaptığınız yemler suyun rengini bozabilir ancak dılardan aldığınız içinde atık kan ölü mikroplu hayvan kalıntıları pazarlardan toplanan sebzelerden çok çok daha iyidir.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2014 13:03
Benimde başıma geldi fakat slikon çeşidinden kaynaklanıyor. Ana tankımın altına bitane akvaryumumu sumpa çevirdim. Akvaryumu birleştirmede kullandığım slikon sista akvaryum slikonuydu. Fakat bölmeleri sonradan yaptığım için farklı bi marka antibakteriyel kullandım. Bölmelerde kullandığım mavi ve yeşilimsi renge döndü, birleştirmede kullandığım daha eski olmasına rağmen renk değiştirmedi.