akvaryum seçimi
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 12:16
Merhaba arkadaşlar,
Ayrıca sobo T-30 marka yada aynı onun tasarımında bir akvaryumum olmasını istiyorum, bu yönden yardım ederseniz sevinirim. bir sorum daha olacak; Sobo marka T-38F akvaryumla T-30 akvaryumununun arasında hangi fark varda fiyatları değişiyor.
Ben akvaryuma yeni merak sardım. İlk önce küçük bir akvaryumdan başlamak isitiyorum örneğin 30 litre ve kaç tane süs balığı alabilir?
Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Ayrıca sobo T-30 marka yada aynı onun tasarımında bir akvaryumum olmasını istiyorum, bu yönden yardım ederseniz sevinirim. bir sorum daha olacak; Sobo marka T-38F akvaryumla T-30 akvaryumununun arasında hangi fark varda fiyatları değişiyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 14:11
Eğer yavru almak üretmek uğraşmak istiyorsanız , benim tavsiyem standart ebatlarda 70 cm akvaryumlar var bunların içine gübre takviyeli toprak bir miktar bitki ekimi yapabilirsiniz. Bir adet pipo filtre koyarak içerisine 2 adet bronz veya komando çöpçü , 2 adet cüce ve yavru vatoz , 10 veya 15 adet dişi Lepistes ve 3-4 tane erkek
Lepistes koyarak hem yavru alıp hemde güzel bi akvaryum yapabilirsiniz . Ben şahsen bu işe ilk böle başlamıştım.
Onur Yıldız 2012-04-29 14:14:06
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 14:20
Yeni başlyıorsanız eğer bu hobiye almısken büyük bi akvaryum alın derım örneğin standart boylarda 85*40*40 olabilir eğer şuanda küçük bir akvaryum alırsanız ileride değiştirmek zorunda kalacaksınız almısken dediğim boyutlarda akvaryum almanızı tavsıye ederım. Balık seçimi iiçin hoşunuza giden balık türünü belirtn bizde size gerekli bilgilendirmeyi yapalım saygılar .