akvaryum seçimi
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 02:04
Ben eskiden amatör biçimde balık besliyordum ve akvaryumum kırıldı. Yeniden başlamak istiyorum size göre ilk başlamak için akvaryum boyutları nasıl olmalıdır? murad 2008-11-04 03:27:10
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 02:15
Bu birazda sizin tecrübeniz ve bakmak istediğiniz türlerle orantılıdır, alabileceğiniz en büyük tankı almanız tabiki en güzelidir.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 11:23
Hangi tür balık besleyeceğinize karar verdikten sonra besleyeceğiniz tür için en büyük hacimli akvaryumu almanız en mantıklısı olacaktır.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2008 01:29
Hobiye başladığım zaman 70 cm lik bir akvaryumda işten ev e dönerken,akvaryumcuda beğendiğim balıkların hepsinin erkek olması sebebiyle,26 farklı tür erkek cikletle başlamıştım. Abartısız söylüyorum birbiriyle ve doğalarıyla alâkası olmayan bu kadar balığı düşünüyorumda nasıl o akvaryuma sokmuşum. Bana göre tür; hacim için elzem görünse de alabildiğiniz ve imkanlarınızın yettiği en büyük akvaryumu alın. Şu an evimdeki akvaryumum 12 yada 13.ncü akvaryumum
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 00:04
Tabiki MADDİ olarakta bir analiz yapmalısınız. Gönül isterki büyük akvaryum ama cüzdan buna müsade etmeyebilir.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 00:08
[QUOTE=nocomment]Tabiki MADDİ olarakta bir analiz yapmalısınız. Gönül isterki büyük akvaryum ama cüzdan buna müsade etmeyebilir.
Saygılar.
[/QUOTE]
Saygılar.
[/QUOTE]
Aslında cüzdan'dan çok evin içindeki yer darlığı buna engel oluyor maalesef..
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 00:21
bende daha önce 2 japon 2 melek 2 lepistes 1 köpekbalığı 1 çöpçü 1 vatoz ve hal türünün ne olduğunu kestiremediğim iki balığı aynı akvaryumda bakmaya çalışınca kaos çıkmıştı akvaryumda şimdi onun için daha dikkatli davranmaya çalışıyorum.Bu soruyuda onun için sordum.
Saygılarımla...
Saygılarımla...