Akvaryum Kuranlar yada Sıkılanlar Buraya =)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 16:18
Öncelikler merhaba, Akvaryumu aldığım günden beri sehpayı hiç beğenmemiştim, Beyaz olması iyiydi fakat kirlenmesi akvaryumla ters renkte olması görüntüyü bozuyordu. Bende kafayı kullanayım dedim, beyin bedava dedim buradan iş çıkar. Hazır taşınma işi var akvaryum sehpanın üzerinde değil, bende masayı mı değiştirsem diye düşünürken, Annem şu yapışkanlı kağıtlardan alalım da salondaki vestiyeri kapla diye söylenip duruyordu. Benimde aklıma neden sehpayı kaplamıyorum dedim ve işe giriştim, Öncelikle bütün sehpayı söktüm düz tahta haline getirdim, 1 milyonculardan yapışkanlı kaplık aldım tanesi 3.5 tl den 3.5 tane harcadım ve Tekrar birlşetirdim, ortaya çok güzel bir iş çıktı, yapım aşamasında pek fotoğraf çekemedim ama sehpayı sökünce pekte zor olmuyor. Çok konuştum sizi fotoğraflarla baş başa bıakıyorum
Not: Bu projeyi 2 ay önce yaptım fakat siteye fotoğraf yüklemede problem yaşadığım için anca yayınlayabildim. Sitenin fotoğraf yükleme şekli değişmiş. Yinede 4 fotoğraf anca ve zorla yükleyebildim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 17:07
Gerçekten çok beğendim ''o esi halinden eser yok şimdi''Elinize sağlık yalnız keşkem ortadaki boş yere de bir kapak ayarlayabilseymiş siniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 17:29
Tebrikler güzel bir çalışma olmuş. Şahsen ben olsam sehpayı sökmeden yapardım , ne kadar güzel olurdu orası tartışılır. Son derece şık duruyor.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 23:30
[QUOTE=onurdemir014]Gerçekten çok beğendim ''o esi halinden eser yok şimdi''Elinize sağlık yalnız keşkem ortadaki boş yere de bir kapak ayarlayabilseymiş siniz.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Kapak konusunda gerek kapakların eni gerek ortada ki rafı sürekli kullandığım eşyaları koymak için kullandığımdan kapaksız olması daha iyi benim için. Ama ilerde sehpayı değiştirmeyi düşünürsem ortası açık olmaz heralde.
Öncelikle teşekkür ederim. Aslında üzerinden hiç sökmeden kaplamayı bende düşünmedim desem yalan olur Ama biraz mükemmeliyetçi olduğumdan yapmışken tam olsun dedim. Hem kaplaması daha kolay oldu düz mtahtaları. Tek sıkıntı kapladıktan sonra ne nerenin parçası çözmek biraz uğraştırdı ama onuda hallettim[QUOTE=babuqhtuLu]Tebrikler güzel bir çalışma olmuş. Şahsen ben olsam sehpayı sökmeden yapardım , ne kadar güzel olurdu orası tartışılır. Son derece şık duruyor.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=Fondip]Renkli desenli mdf gibi olmuş , tebrikler..[/QUOTE]
Teşekkür ederim, görenler ben söylemeden anlamıyor zaten
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 01:10
Tebrikler gayet güzel ve başarılı olmuş elinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 10:48
Ben yapmıştım berbat olmuştu sonrasında söktüm eski haline getirmiştim. Sizin çalışmanız gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık tebrikler!
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 18:01
[QUOTE=metehan79] Ben yapmıştım berbat olmuştu sonrasında söktüm eski haline getirmiştim. Sizin çalışmanız gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık tebrikler! [/QUOTE]
Teşekkür ederim, Sehpayı tamamen söküp tek tek kaplama yaptığım için güzel oldu, sizde tek tek yapmayı deneyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 22:13
[QUOTE=ThEmre55][QUOTE=metehan79] Ben yapmıştım berbat olmuştu sonrasında söktüm eski haline getirmiştim. Sizin çalışmanız gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık tebrikler! [/QUOTE]
Siz komple parçalayıp yapıştırıp sonra tekrar monte mi ettiniz. zaten başka türlü güzel olmazda
Bravoooo diyorum
Teşekkür ederim, Sehpayı tamamen söküp tek tek kaplama yaptığım için güzel oldu, sizde tek tek yapmayı deneyebilirsiniz.
[/QUOTE]Siz komple parçalayıp yapıştırıp sonra tekrar monte mi ettiniz. zaten başka türlü güzel olmazda
Bravoooo diyorum