Akvaryum
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 17:05
Merhaba arkadaşlar.Bu da benim akvaryum. :)
Bunun içinde zebra çiklet bakmaya karar verdim. Sizce bakabilir miyim ? Ayrıca çikletler için hangi çeşit kumu almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
Gökmen CEYLAN 2009-01-13 17:27:04
Bunun içinde zebra çiklet bakmaya karar verdim. Sizce bakabilir miyim ? Ayrıca çikletler için hangi çeşit kumu almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 17:12
Ben resim göremedim, alakasız bir site açılıyor. Akvaryum.com üzerinden de resimlerinizi ekleyebilirsiniz. wiwiwi 2009-01-13 17:13:21
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 17:27
Özür dilerim.Mesajı düzelttim. Arkadaşlar bir sorum daha var. Daha yeni farkettim. Akvaryumun dibinde küçük küçük kabarcıklar var. Sizce bu durum bir sorun yaratır mı ? Resmi de bu.
Gökmen CEYLAN 2009-01-13 19:25:14
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 19:38
Su taze ve klorlu olduğundan oluyor önemli değil akvaryum ölçüleri verirseniz iyi olur aa görünüşe göre bakılabilir.SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 19:51
İlk resimde akvaryum sürekli o sehpanın üzerinde durmayacak inşallah. Çünkü ilk görüşümde midemi bulandırdı. Ancak ebatları verirseniz herşey su yüzeyine çıkar. Onun dışında herşey güzel.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 20:12
O akvaryumu orada geçici bir süreliğine bile doldurmanız tehlikeli. Bence 1 dk. bile beklemeyin hemen o akvaryumu boşaltın.
SAYGILAR...
SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 22:22
1- Akvaryumunuzu o sehpadan indirip daha güvenli , akvaryumun tabanını tamamen kaplayacak bir şeyin üzerine koyun.
2- Akvaryumunuzdaki o kabarcıklar normal taze su koyduğunuzda olur o.
3- Akvaryumunuzu kaloriferin önünde tutmayın. Kalorifer çalışıp kapandıkça akvaryumunuzun sıcaklığı değişecek ki bu hiç iyi değil.
4- Akvaryumunuza güzel bir kapak yaparsanız ve suyunuzu tam doldurursanız çok daha iyi olur
Diyeceğim o ki akvaryumunuza biraz daha ilgi gösterin , önce her şeyi ayarlayın sonra balık alırsınız. Kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 23:20
Akvaryumun çatırdadığını duyar gibiyim heran patlayabilir.
Bu arada arkadaşlar o küçük baloncuk gibi taze su olduğu için olduğunu söylediğiniz baloncuklar bendede var yeni su doldurdum taze 1 gündür filtre çalışıyor yarın deneme amaçlı 3-4 balık ekleyeceğim problem değil değilmi bu baloncuklar?
Bu arada arkadaşlar o küçük baloncuk gibi taze su olduğu için olduğunu söylediğiniz baloncuklar bendede var yeni su doldurdum taze 1 gündür filtre çalışıyor yarın deneme amaçlı 3-4 balık ekleyeceğim problem değil değilmi bu baloncuklar?
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 17:00
O akvaryumu orada geçici bir süreliğine bile doldurmanız tehlikeli.
Radinant 2009-01-14 23:39:33
Hemen kaldırmalısınız. ..
Akvaryumunuzun ölçülerine?.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 20:06
Akvaryumumu büyük bir sehpanın üstüne aldım. Ölçüleri ise ;
Boy : 72,5 cm En : 35 cm Yükseklik : 25 cm
Boy : 72,5 cm En : 35 cm Yükseklik : 25 cm
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 20:27
Akvaryumunuza kapak takın mutlaka. Su sıcaklığını kontrol altına alırsınız. Akvaryum bir kaptır ve ortamın ısısına göre ısısı değişir. Isıtıcınız böyle bir durumda suyu sabitlemek için 24 saat çalışmak zorunda kalabilir. :) Aman dikkat... Kabarcıklar arkadaşların dediği gibi normal. Yavaş yavaş yokolur. Ve dekor. Dekor kapaklı olduktan sonra bu akvaryuma çok güzel gider. Bitki de olur. :)