AKVARYUM HOBİSİNİN KALBİ 17 HAZİRANDA İZMİRDE ATACAK...
Değerli arkadaşlarım merhaba...
Aramızda bulunmak adına Tüm Türkiyeden gelen hobici arkadaşlarımızla yaşadığımız ve renklendirdiğimiz bugünde ,yaşamımızda anlamlı renk oluşturan tüm gönül dostlarına teşekkür ederim.
Değerli yöneticilerimizin bu etkinliğin varolmasındaki emekleri için İzmirde yaşayan bir akvaryum hobicisi olarak teşekkür ederim.
Bugün bu etkinliğimizde sponsor olarak bulunan Artakua firmasına katılım ve bilgilendirmeleri için teşekkür eder , sektörde her daim kalite çizgisinde araştırma ve geliştirmelerinin devamlılığını dilerim.
Bugün bizlerle olan ve akademik araştırmalarını bizlerle paylaşan değerli akademisyenlerimize teşekkür ediyorum, nicelerinde tüm akademisyenlerle beraber olmaktaki gönlümü ve gönlümüzüde yinelemek istiyorum.
Sevgi ve Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Değerli arkadaşlarım günaydın. 17 haziran buluşması ile alakalı görsel kayıt
çokca fazla. Bundan zaman içinde eklemelerede devam edeceğim.
Muhabbetle kalınız…
Çok güzel bir pazar gününde birlikte olmak, günümüzü daha da güzelleştirdi. Uzaktan yakından emek ve zaman harcayıp bu güzel günde aramızda olan tüm dostlara teşekkürler. Bilgi paylaşımı adına müthiş bir gün geçirdik. Tahminimizden uzun sürmüş olsa da, sanırım katılan herkes orada olmaktan çok mutluydu. Her zaman böyle kıymetli dostlarla birlikte olma şansımız olmuyor malasef. Fırsatını bulunca da her anını değerlendirmek istiyoruz haliyle. Bu güzel günde emeği geçen en başta Ali Kebab abimiz ve diğer herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.