akvaryum hazırmı artık?
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Votoz balığını pek sevmiyorum sadece gercekten akvaryumda yararlı diye tavsiyelere göre almayı düşünüyordum. Ama hem forumda hemde akvaryumcu da tavsiye etmediler. Cikltler yosunları bile yer dediler. O yüzden almayı şimdilik düşünmüyorum.
Yarın da guramiyi verip balıklarımı alcam.
Birde şunu sorabilrmiyim...filitreyi günde kaç saat açık tutmak gerek 6 saat yeterlimi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mert bey çok teşekkürler yorumlarınız için gerçekten çok faydası oluyor bana..umarım sorularımdan sıkılmamıştırsu-ınız
Bu arada hava taşı aldım 26 cm ebadında akşamları açıyorum yanlızca. iç filitremde ses yaptığı için kapatıyorum gece. Bir sakıncası olurmu 24 saat açık bırakmak gerekiyo dediler. ama akvaryumcu 6 saat dedi?
İç filtreyi kapatmanızı önermem.Filtre kapalı durduğu zaman en fazla 2saat kapalı kalmalıdır oda her zaman değil.Sonuçta iç filtre sirkülasyon sağlıyor bi bakıma.Hava taşını bende geceleri kapatıyorum ama iç filtre ve dış filtre açık.İç filtre akvaryuma oksijende veriyor geceleri iç filtre kapalı kalması demek balıkların her gün 10saat kadar havasız kalması demek buda balıkların yaşamını ve büyümelerini olumsuz etkiler.
"..umarım sorularımdan sıkılmamıştırsu-ınız" olurmu öle şey yaw