Akvaryum Dizayn
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 11:03
[QUOTE=Tatyos]
Teşekkür ederim[:)][/QUOTE][QUOTE=Ömer t]Güzel bir kurulum olmuş tebrikler,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224533/201220200026501.jpg[/IMG]
Işaretli kayayı ortadan kaldırdığınızda karşıdan bakıldığında derinlik katacağını düşünüyorum..
Keyifli hobiler dilerim..[:nazar:][/QUOTE]
aynı fikirdeyim...
Teşekkür ederim[:)][/QUOTE][QUOTE=Ömer t]Güzel bir kurulum olmuş tebrikler,
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224533/201220200026501.jpg[/IMG]
Işaretli kayayı ortadan kaldırdığınızda karşıdan bakıldığında derinlik katacağını düşünüyorum..
Keyifli hobiler dilerim..[:nazar:][/QUOTE]
aynı fikirdeyim...
Teşekkür Edenler: [T]194394,Tatyos[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 11:26
Bencede şuanlık dizayn çok güzel maşallah diyelim[:nazar:] Sormak istedşğim bişey vae bende bitkili kurucam taban olarak hangi kum çeşitlerini kullandınız ve gübre olarak ne kullandınız?
Beğenenler: [T]194394,Tatyos[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 13:56
[QUOTE=Samet039]Bencede şuanlık dizayn çok güzel maşallah diyelim[:nazar:] Sormak istedşğim bişey vae bende bitkili kurucam taban olarak hangi kum çeşitlerini kullandınız ve gübre olarak ne kullandınız?[/QUOTE]
Teşekkür ederim.
Tabanda, farklı kumları karıştırmak istemem sebebi ile birtek vitasand siyah bitki kumu kullandım. Tabanı jbl kugeln ile desteklemeyi düşünüyorum. Sıvı gübre olarak tropica kullanacağım.
Teşekkür ederim.
Tabanda, farklı kumları karıştırmak istemem sebebi ile birtek vitasand siyah bitki kumu kullandım. Tabanı jbl kugeln ile desteklemeyi düşünüyorum. Sıvı gübre olarak tropica kullanacağım.
Beğenenler: [T]228486,Samet039[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2020 14:09
[QUOTE=Tatyos]
Teşekkür ederim.
Tabanda, farklı kumları karıştırmak istemem sebebi ile birtek vitasand siyah bitki kumu kullandım. Tabanı jbl kugeln ile desteklemeyi düşünüyorum. Sıvı gübre olarak tropica kullanacağım.[/QUOTE]
Kurulumunuz güzel olacağa benziyor CO2 tüp kullanacak mısınız.
Teşekkür ederim.
Tabanda, farklı kumları karıştırmak istemem sebebi ile birtek vitasand siyah bitki kumu kullandım. Tabanı jbl kugeln ile desteklemeyi düşünüyorum. Sıvı gübre olarak tropica kullanacağım.[/QUOTE]
Kurulumunuz güzel olacağa benziyor CO2 tüp kullanacak mısınız.
Beğenenler: [T]194394,Tatyos[/T]