akvaryum dış filtre
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 17:12
Atman F-4, 240 litrelik akvaryum için uygundur. Ayrıca Tetra için bilgi ve yorumları http://www.akvaryum.com/urun.asp?id=38&alt_kat=1787 da bulabilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 17:15
Tetra tec ex 1200 bende kullanıyorum.Sessiz,verimli,içindeki malzeme kalitesi yüksek.Bence başka bir alternatif düşünmeyin atmanların bir süre sonra yanlarından su kaçırdığını falan duydum.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 18:08
Ben atman EF4 kullanıyorum.Öyle su kaçırma filan gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım.1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum.Diğer markalara göre fiyatı da çok cazip.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 18:14
[QUOTE=orandam]
Düşüncenize yada yorumunuza ek olarak diyebilirimki, fiyatına göre çok çok kaliteli ve işini iyi yapan filtrelerdir. Yedek parçalarınıda birçok yerde bulmak mümkün oluyor.
Ben atman EF4 kullanıyorum.Öyle su kaçırma filan gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım.1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum.Diğer markalara göre fiyatı da çok cazip.
[/QUOTE]Düşüncenize yada yorumunuza ek olarak diyebilirimki, fiyatına göre çok çok kaliteli ve işini iyi yapan filtrelerdir. Yedek parçalarınıda birçok yerde bulmak mümkün oluyor.