akvaryum dekor - fikir almak istiyorum
Kapasite (litre): 100 lt
Canlılar: sarı -beyaz prenses ve yunus
Malzemeler: motor ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: dip çekimi
Kullanılan Yemler: bitkisel ağırlıklı
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: dezenfektan
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle besleyeceğiniz türleri iyi seçin.100lt civarı akvaryumlarda yaşayabilen sarı prenses, demasoni, saulosi tarzı türlerden 3d/1e şeklinde besleyebilirsiniz.Isıtıcı yanılmıyorsam filtrenin arkasında.Onu oradan alıp filtrenin tam karşısını koymanız daha iyi olacaktır.Taşlarında daha doğal görünüm kazanması için farklı dizaynlar deneyebilirsiniz.Elinizi alın ve rastgele koyun.Altından balık geçsin vs. şeyler düşünmeyin.Kum seviyesi de biraz az.Biraz daha kum ilave ederseniz iyi olur.Arka planda şart tabi.Tek renk siyah veya mavi renkler güzel durur.İyi günler...
Bir kaç yararlı link:
http://www.akvaryum.com/Forum/malawi_tankim_(foto+video)_k378509.asp
Dekor çok hoş fakat mavi ışık balıkların doğal renklerini yansıtmalarına engel olacaktır,ayrıca gözlerinizide rahatsız edecektir.Ayrıca iç filtrenizin ya yönünü ön tarafa verin yada ucuna kısa bir hortum monte ederek şelale tipine çevirin.Son olarak gördüğüm kadarıyla akvaryumunuzun kapağı yok,önümüz yaz buharlaşan su hem ekonomik yönden etkiler sizi,hemde evin tavanında kabarmalar rutubetler oluşacaktır.
Dekor çok hoş fakat mavi ışık balıkların doğal renklerini yansıtmalarına engel olacaktır,ayrıca gözlerinizide rahatsız edecektir.Ayrıca iç filtrenizin ya yönünü ön tarafa verin yada ucuna kısa bir hortum monte ederek şelale tipine çevirin.Son olarak gördüğüm kadarıyla akvaryumunuzun kapağı yok,önümüz yaz buharlaşan su hem ekonomik yönden etkiler sizi,hemde evin tavanında kabarmalar rutubetler oluşacaktır.
[QUOTE=asichackal]Işık çok parlak onun yerine daha az parlayan bir renk seçebilirsiniz. [/QUOTE] foto larda parlak gibi çıkıyor. 50lik akvaryum için almıştım bu ışığı daha sonra buna göre beyaz florasan düşünüyorum.
Dekor olarak benim görüşüm farklı farklı taşlardan değılde aynı renk ve aynı tür taşları kullanırsan daha güzel bir görüntü alabilirsin arka camada reklamcılardan siyah renkte fon alıp yapıştırırsan daha iyi olacaktır.
Atıyorum;2e
6d Sarı Prenses Olabilir.