Akvaryum balıklarının kralı DİSCUS (Resim
Fotoğraf: GENEL GÖRÜNÜM
GENEL GÖRÜNÜM
TANKIN KRALI. DİĞER BALIKLARI DOMİNE ETMİŞ DURUMDA. EN SON KAVGADA GÖZÜNÜN ÜSTÜNDEKİ YARA OLUŞTU. ÜST YÜZGECİNİNDEKİ UZANTIYA DİKKAT. ASLAN YELESİ HAVASI VERİYOR.
KRAL EŞİNE KUR YAPIYOR.
TANKIN EN CANA YAKIN BALIĞI. ELDEN YEM YİYOR. (DİŞİ)
KRALIN HASMI. AYNI UZANTI ONDADA MEVCUT.
DİSCUS VE HAYELET
DİSCUS VE CANLI DOĞURANLAR
BU İKİSİNİ AYNI BOYDA ALMIŞTIM. AMA KÜÇÜĞÜ ÇOK HIRPALADIKLARI İÇİN GELİŞEMEDİ.
Boyut (cm): 120*45*65
Kapasite (litre):
Canlılar: 12 ADET DEĞİŞİK DİSCUS, 6-8 ADET LEPİSTES, 3 ADET HAYALET. (2 ADET MELİEĞİ AŞIRI GELİŞTİKLERİ İÇİN ARKADAŞIMA VERDİM)
Malzemeler: EHEİM 2213, ATMAN 3384, KÜÇÜK BİR İÇ FİLİTRE
Akvaryum Bakımı: HAFTADA 2 KEZ %25-30 SU DEĞİŞİMİ, OLAĞAN ÜSTÜ BİR ŞEY OLMADIĞI TAKDİRDE AKVARYUMA MÜDAHALE EDİLMİYOR VE TAMAMEN DIŞ ETKENLERDEN UZAK VE DOĞAL TUTMAYA ÇALIŞIYORUM
Kullanılan Yemler: TETRABİS, DANA YÜREĞİ, AYDA BİR TUBİFLEKS
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: METİLEN MAVİSİ VE TUZDAN BAŞKA İLAÇ KULLANILMIYOR.
BUNA BİTKİ GÜBRESİ DE DAHİL.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tek kelimeyle mükemmel bir akvaryum ve harkulade discuslar.Özellikle lider discus çok güzel ve sağlıklı görünüyor.
Sizi tebrik ediyor.Balıklarınıza sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.
Saygılar.
Slm Hasan bey ,
Valla diyecek tek kelime büyükce bir Nazar Boncugu koy akvaryumuna,, mükemmel baliklariniz var...!!!
tek sorum olacak ; ph ölçüyormusunuz..? bende düşünüyorum o yüzden ..
Saygilarimla,,
Hasan bey,
Ben zamaninda almişdim ama yerli üretim ebati küçükdü ama baya büyüdüler 31 tane ve sonradan öldüler..hatta 2-3 tane yaşadi ve neden öldügünü bilemedik ..
Malüm discusun ürreti baya külfetli.. size ondan sordum .. Su an Melekler var ve bir kac tetra imzamnda var zaten ama ginede Discusa bakinca içim gidiyor...
saygilarimla
Hasan Bey gerçekten tebrik ederim discuslarınız harika görünüyor. Allah nazardan saklasın. Bende de 5 tane discus var sizinkilerin boyuna ulaşmaları için biraz zamanları var. Küçük bir akvaryumda duruyorlar ama sizinkileri görünce benimkileri daha büyük bir akvaryuma geçirmeye anında karar verdim.
Öff diyorum Hasan bey, bu nedir. Gördüğüm en güzel diskus tanklarından biri, Özellikle balıklarınız çok güzel.
Maşallah, allah nazardan saklasın. Bi gün mutlaka ben de bitkili tank yapacam.
Sağlıklı balıklar....