Akıllara Zarar Tank ve Sump (1500g)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 17:46
Bizim uğraşılarımız aslında hobicik, 450 500 lt tanklara nano derler heralde
Building a 1500 Gallon plywood & glass tank (Bitmiş hali sf:85)
1500 gallon sump 2.0 (Devam ediyor)
Building a 1500 Gallon plywood & glass tank (Bitmiş hali sf:85)
1500 gallon sump 2.0 (Devam ediyor)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 18:33
Hepsi öyle aslında, bunlar nano :D Garajını tamamen akvaryum yapanlar var :D
Ayrıca buraya göre elektrik su vs bunlar çok daha ucuz, ben akvaryumu nasıl yapsam diye düşünürken önce ısıtma geldi aklıma, duvarı boydan boya yapacaktım :) malzemelerde öyle genelde yapı malzemeleriyle herşeyi kendileri yapıyorlar onlarda ucuz, ahşap zaten bol, sadece cam çok pahalı birçok çalışmada fiyatlar verilmiş, 200x90 40mm cam için 1200$ dan bahsediyor gerçi onu burada biz bulamayız bile :)
frkk 2009-10-17 18:42:38
Ayrıca buraya göre elektrik su vs bunlar çok daha ucuz, ben akvaryumu nasıl yapsam diye düşünürken önce ısıtma geldi aklıma, duvarı boydan boya yapacaktım :) malzemelerde öyle genelde yapı malzemeleriyle herşeyi kendileri yapıyorlar onlarda ucuz, ahşap zaten bol, sadece cam çok pahalı birçok çalışmada fiyatlar verilmiş, 200x90 40mm cam için 1200$ dan bahsediyor gerçi onu burada biz bulamayız bile :)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 18:51
http://www.youtube.com/watch?v=6xIBU1pJGS4
Buyrun resimlerin hepsi slayt yapılmış.
buyrun bi video daha
http://www.vldesign.com/tank/fish/PhotoStory1.wmv
kaan07 2009-10-17 18:58:14
Buyrun resimlerin hepsi slayt yapılmış.
buyrun bi video daha
http://www.vldesign.com/tank/fish/PhotoStory1.wmv
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 21:28
Sayfa 85'teki fotoğrafta akvaryumdaki Makrakanta dikkatimi çekti. Boyu 1 karış vardır herhalde
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 22:52
Buyuk emek harcanmis.Ama dekor ve secilen baliklarin uyumsuzlugu harcanan emegin onune gecmis bence.tabiki emege saygipaylasim icin tesekkurler.
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2009 23:34
[QUOTE=duhan turk]
Buyuk emek harcanmis.Ama dekor ve secilen baliklarin uyumsuzlugu harcanan emegin onune gecmis bence.tabiki emege saygipaylasim icin tesekkurler.
[/QUOTE]Kesinlikle katılıyorum o kadar emek harcanıyor sonunda çıkan benim için bir hayal kırıklığı oldu ve bu ilk olmuyor. Yinede bu konuyu açtığınız için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2009 00:19
Beni yanlış anlamayın ama gerekli malzemeleri bulduktan sonra ve gerekli ekonomik durumu olan sitedeki bir çok kişinin yapabileceği bir çalışma ve bu çalışma bir ilk değil. Bundan öncede böyle şşeyler paylaşılmıştı.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2009 00:36
[QUOTE=emog]
Sitede bundan çok daha iyileride var çok öncelerden yapılmış, imkanı derken en azından müstakil bir yapı gerekiyor baya bir imkan :)
Beni yanlış anlamayın ama gerekli malzemeleri bulduktan sonra ve gerekli ekonomik durumu olan sitedeki bir çok kişinin yapabileceği bir çalışma ve bu çalışma bir ilk değil. Bundan öncede böyle şşeyler paylaşılmıştı.
[/QUOTE]Sitede bundan çok daha iyileride var çok öncelerden yapılmış, imkanı derken en azından müstakil bir yapı gerekiyor baya bir imkan :)