AHMET KURUÇAY ABİMDEN ALDIGIM KAFALI YUNUSLAR
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 13:49
Fotoğraf:
Boyut (cm): 120 CM 45 CM 40 CM ARKADAŞLAR YUNUSLAR AHMET KURUÇAY ABİMİZİN BALIKLARIDIR HEPSİ KAFALIDIR 9 DİŞİ 2ERKEK VARDIR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM EN KISA ZAMANDA DAHA NET RESİM GÖNDERECEM AKVARYUMUN DÜZENİNİ YAPIYORUM
Kapasite (litre):216 LT
Canlılar:YUNUS VE SARI PRENSES
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:TETRA&SERA
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
GÜMRÜKCÜ ÖMER 2012-04-09 13:50:51
Boyut (cm): 120 CM 45 CM 40 CM ARKADAŞLAR YUNUSLAR AHMET KURUÇAY ABİMİZİN BALIKLARIDIR HEPSİ KAFALIDIR 9 DİŞİ 2ERKEK VARDIR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM EN KISA ZAMANDA DAHA NET RESİM GÖNDERECEM AKVARYUMUN DÜZENİNİ YAPIYORUM
Kapasite (litre):216 LT
Canlılar:YUNUS VE SARI PRENSES
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:TETRA&SERA
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 17:10
Teşekkür ederim kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 2 erkek yunusum ama sürekli kavga ediyorlar ona da bi çözüm bulacağım inşallah.
alpino24 2012-04-10 22:52:33
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2012 09:16
Evet bukadar balıga biraz tank biraz kücük ama bi sıkıntı yaratmıyor 150 lt bi tankım daha var 2 dişi 1 erkek oraya ayıracagım yeterli olacaktır 2 erkek kavga ediyor birbirlerine zarar veriyorlar erkegin biri çok kızgındır
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2012 14:23
Arkadaşlar yeni resimleri koyuyorum mavi florasanı çıkarıp beyaz ve mavi led döşedim balıklar rahatsız olmuyor arka fon istegim gibi olmadı ama güzel oldu resimlerin çogu net çıkmamış ondan bunları koydum balıkları daha 10 gün önce getirdim şu an 2 dişinin agzı doludur inşallah yavruların resaimlerinide koymak nasıp olur