Ağzı Dolu Balık Yem Yermi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Prensens ailesinde balığın ilk yumurta alması ve 4-5 gün sonra yutması çok sık rastlanan bir olaydır. Üzülmenize gerek yok balıklara sağlıklı bir şekilde bakıyorsanız 1 ay sonra tekrar yumurta alır.sağlıklı balıklar...
Bu haber sevindirici işte akşam dikkatlice bakıyım.Başta dedimya fazla yumurta alamamış galiba çok şiş değil zaten çok dikkatli bakınca görüyodum yavruları yem yediğini görünce artık yutmuştur diye çok dikkatli bakmadım.
İnşallah öyledir kardeş dün seyrettim bi süre balığı ama tam emin değilim fazlada rahatsız etmek istemiyorum bakalım zaman gösterecek.Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Bazı anneler yer. Benim sp lerden birtanesi yavruyu ilk alıp kusturana kadar attığım pul yemlerden yer. Bu balığımdan 44 adet yavru aldığım oldu ve diger dişilerimden 2 cm büyük dişilerin yaşları aynı.
Öncelikli merak etmeyin balığınız yumurta aldıktan sonra kendisi yemden kesilir. BAzıları 2-3 yumurtadan sonra ağzında yumurta varken de yem yer.Bu linki okumanızı tavsiye ederim.
Balığım Yumurta Aldı, Ne Yapmalıyım?
Balığınız kendi kendine yumurtluyorsa erkeğinizde bir problem olabilir. Aktif bir erkeğin olduğu akvaryumdadişi kendi kendine yumurtlamaz...