AFYONKARAHİSARLILAR BURADA BULUŞALIM
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 21:30
5 haziran cumartesi saat 14:00.Yer:Yeşil cami çay bahçesi bana uyar.Bizim evin yanında zaten.Bende 1 aydır akvaryumla ilgileniyorum.Katılıp sizlerden bilgi almak isterim.Şu an karma bir akvaryum var hem güzel bir akvaryumcu hemde güzel balık satan yerler konusunda konuşabiliriz. Emre GÖKGÖZ.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 21:57
Geleceklerin listesi aşağıdaki gibidir. Daha fazla sayıda Afyonlu akvaristi bekliyoruz.
1-ahmet aslan.
2-Metin KODAL
3- fevzi özek
4. ahmet uyar
5.akif başbuğ
6. Tolga Ergöl
7. Emre GÖKGÖZ.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 19:53
Arkadaşlar bu arada birbirimizi nasıl tanıyacaz onuda ayarlayalım bence
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 22:31
Saat 2 de cay bahcesinin girişindeki soldaki şadırvandaki ilk masada bulusalım saglık ocağı tarafdaki girişte .
Çok karışık bir cümle oldu :) .
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 15:15
[QUOTE=aslan03]
Saat 2 de cay bahcesinin girişindeki soldaki şadırvandaki ilk masada bulusalım saglık ocağı tarafdaki girişte .
Çok karışık bir cümle oldu :) .
[/QUOTE]
Tamam
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 15:36
Özgür bey sizinlede inşallah bir dahaki sefer buluşuruz ve bu buluşmaları geleneksel hale getirip çeşitli etkinlkler yapabiliriz diye umut ediyorum bunun sadece akvaryumla alakalı olarak değil arkadaş çevresini genişletme yeni kişiler tanıma yeni etkinliklere katılma sosyal bir insan olmada büyük etkisinin olacağı kanatindeyim .
İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 21:16
İlk buluşma gerçekleşti, bir dahaki seferlerde sırayla bir kişinin evinde buluşmayı öneriyorum. Hem birbirimizin akvaryumunu da görmüş oluruz.