Afra Cobue Ailesi VEEE YAVRULAR SAYFA 13
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 21:46
[QUOTE=Kaan]Merhaba Efe Tankın güzel fakat balıklarında çok güzel fakat dekor ve kum eklenmesi gereken önemli şeylerden Bende Antalyada oturduğma göre sana bütün yardımları yapmaya hazırım... Görüşmek üzere
[/QUOTE]
Yorumun için teşekkürler Kaan gerçekten çok teşekkür ediyorum buluşuruz birgün ayarlarız inşallah
Yorumun için teşekkürler Kaan gerçekten çok teşekkür ediyorum buluşuruz birgün ayarlarız inşallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:09
Mustafa abi vallahi tam olarak hatırlamıyorum ama geldikten 1 ay sonra falan renklenmeye başlamıştı bu hale 3. aya doğru gelmişti sanırım tam olarak bilmiyorum ama noldu ki Mustafa abi ?
efetopuz 2010-11-24 22:12:34
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:17
Öncelikle Merhaba,
Erkek Cobue çok güzel renk almış. Tabii babaları malum. Erdal Hoca'mızın naçizane eserlerinden biri. Renkleri çok canlı. Kaan abimin de dediği gibi kum ve kaya takviyesi yapmak lazım. Silis kum ve tamburlanmış kaya öneririm. Çok güzel ve estetik görüntü oluşturabilirsiniz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:20
Serhan yorumun için teşekkürler kum zaten silis kum kaya konusunda haklısın Kaan ile halledicez o konuyuda umarım iyi birşeyler yaparız..
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:23
Zaten biliyorsunuzdur ama uyarayım dedim;
Sivri köşeli kayalar kullanmayın,
Mümkünse tamburlanmış olsun,
Tamburlanmış olmasa bile dere kayaları toplayabilirsiniz,
Dere kayaları yuvarlak ve çok hoş olabiliyorlar.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:28
Amin, Kaan abim bakımından şüphen olmasın elinden geleni ardına koymaz.
Kayaları toplayınca yeni resimleri bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 22:29
[QUOTE=serhan54]Amin, Kaan abim bakımından şüphen olmasın elinden geleni ardına koymaz.
Sen de olsan burda sanada bulurduk Serhan
En yakın zaman da koyucam inşallah, şuan en çok istediğim yavru almak zaten uzun bir süredir alamıyorum da
[/QUOTE] Sen de olsan burda sanada bulurduk Serhan
En yakın zaman da koyucam inşallah, şuan en çok istediğim yavru almak zaten uzun bir süredir alamıyorum da
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2010 16:17
[QUOTE=efetopuz] Mustafa abi vallahi tam olarak hatırlamıyorum ama geldikten 1 ay sonra falan renklenmeye başlamıştı bu hale 3. aya doğru gelmişti sanırım tam olarak bilmiyorum ama noldu ki Mustafa abi ?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Elimde 3 cmlik yavrular varda acaba ne zaman renklenicek diye merak ediyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2010 16:32
[QUOTE=efetopuz]
[QUOTE=serhan54]Amin, Kaan abim bakımından şüphen olmasın elinden geleni ardına koymaz.
Sen de olsan burda sanada bulurduk Serhan
[/QUOTE]
[/QUOTE] Sen de olsan burda sanada bulurduk Serhan
[/QUOTE]
Düşündüğünüz için teşekkür ederim, Ben yeterli kayayı kendim adına topladım.