adım adım monitör akvaryum kurulum
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2015 16:44
Selamün aleyküm bugün yaklaşık 3 haftadır planladığım monitör akvaryumu yaptım. akvaryum hacmı yaklaşık10-12 lt. tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Abiler şeffaf silikon kullandım kaç saat sonra su testi yapayım.serdar durdu 2015-02-01 23:09:11
Abiler şeffaf silikon kullandım kaç saat sonra su testi yapayım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 22:04
24 saat sonra hayırlı olsun
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 22:10
Cok saol abi hayılı aksamlar.
Bugün monütörün akvaryum kapağı olacak yere şerit led döşedim sonra açıkta kalan lehimleri sıcak silikonla kapladım.serdar durdu 2015-01-29 17:19:28
son hali daha irerliyeceğim
Bugün monütörün akvaryum kapağı olacak yere şerit led döşedim sonra açıkta kalan lehimleri sıcak silikonla kapladım.
sonra monitörün elektirik girişini monte ettim(ısıtıcı,iç filtre ve ışık içiı gerekli elektirik bu soketten gelecek)böylece priz israfı olmayacak ayrıca ısıtıcı,ışık ve filtre için ayrı ayrı açma kapama tuşu koyacam.
ayrıca arka fonla ilgilendim elekrirk devre şeması olması istiyordum bunun için akvaryumun arka ölçulerinde bir devre bastırdım sonra dijifilex(reklam kağıdı)denilen şeffaf bir pilastik ile kapladım su geçirmez oldu.
son hali daha irerliyeceğim
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2015 15:14
Bugün akvaryumu su testine tekrar soktum son iki gündür kaçak veriyordu şimdi testen geçti.akvaryumun kenarlarına sarı bant yapıştırdım sonra dün hazırlamış olduğum devre fonunu yerleştirdim.
serdar durdu 2015-01-30 15:15:14
Akvaryum 10 lt hangi balığı tavsiye edersiniz,
Akvaryum 10 lt hangi balığı tavsiye edersiniz,
yorumlarınızı bekliyorum.