ADANADA YENİ BİR BULUŞMA YAPALIM RESİMLER SAYFA 11 DE.
Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
İl: Adana
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben toplantıya yeni katılan birisi olarak çok güzel geçtiğini söyleyebilirim.Gelen arkadaşların hepsi mükemmel insanlar.Tanışmak ve fikir alışverişi yapmak çok güzeldi.Birdaki toplantıda görüşmek üzere......!
Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
İl: Adana
Kalbim ve aklım sizinle , bedenim seyahatteydi. Gelemediğim için umarım Kazım hocamının siteminden nasibimi almamışımdır . İnşallah bir dahakilere kabul etmeniz halinde aranızda olmak isterim. Sevgi ve saygılar...
Merhaba onur bizde onu düşünüyoruz ama her ay yapabilmekte zorlanıyoruz çünkü arkadaşların işi olan oluyor musait olmayan oluyor ama genede her ay yapalım gelebilenler gelir. .
Bu arada fotola güzel o karelerde olamadığım içinALLAH sayınıza bereket versin inşallah.
Arkadaşların dediği gibi aylık bir tarih belirlense gelen gelir gelmeyen canı saolsun.En doğrusu bu bence.Her ay benim için zor ve ağır olabilir ama ADANA daki arkadaşlar katılır kanısındayım.Ben birine katılmasam diğerine mutlaka katılırım.
Mevlam hepinize sağlık versin inşallah.
saygılar.
Değerli arkadaşlar ,
Foruma bugün girdim ve Sadri kardeşimin buluşma davetini gördüm. Katılmayı çok isterdim ama kısmet birdahaki sefereymiş. Son zamanların en güzel buluşması olduğunu düşünüyorum.
Değerli arkadaşlar ,
Foruma bugün girdim ve Sadri kardeşimin buluşma davetini gördüm. Katılmayı çok isterdim ama kısmet birdahaki sefereymiş. Son zamanların en güzel buluşması olduğunu düşünüyorum.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir