Adana Akvaristler Buluşması
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 09:53
Değerli arkadaşlarım Eylül ayının son haftası 29 Eylül pazar günü saat 10 da dilberler sekisinde Green GARDEN PARK çay bahçesinde kahvaltılı olarak buluşmamızı yapacağız.Kahvaltı ücreti kişi başı 12.50tl dir.Katılan arkadaşlarımıza içerisinde çeşitli peynirler,zeytin,bal,reçel vs.kahvaltı tabağı verilecektir.Tüm arkadaşlarıma keyifli ve güzel bir buluşma dilerim.
elbeyli 2013-09-16 13:45:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2013 20:32
Mehmet abinin girişimleri de olmasa kimseden ses çıkmayacak gibiydi, eylül ayı iyi olur Mehmet abi, eylül ayının sınav programlarına bakmak lazım, herkes için en uygun tarihi kararlaştırıp ona göre bir tarih çıkaralım.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 00:01
Mehmet ağabey Siz yer ve zamanı belirleyin, biz katılalım
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:31
Slm arkadaşlar. Uzun zamandır beklenti içerisindeydik. Umarım bol katılımlı güzel bi buluşma dileğiyle. Sağlıklı hobiler.
Öncelikle buluşmada büyük emek sarf eden (elbeyli) Mehmet abi'ye teşekür ediyorum.
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 23:33
Selam dostlar, yeni bir buluşmanın ertesinde tatil dönüşünde havalar soğumadan yapılacak olan toplantıda aranızda bulunmaktan onur duyarım. Bugüne kadar yapılmış toplantıların daha büyüğü ve geniş kapsamlı olması diliyorum. Siz değerli dostları tekrar bir arada görmek için toplantı öncesi ve sonrasında görev almaktan kaçınmam. Mehmet abi hadi bir yer bulalım...
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 17:35
Ara biraz uzadı bu sefer, bu hafta içinde net bir tarih belli olacaktır.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 14:17
Buluşmaya katılacak olanların hazırlıkların kişi sayısına göre yapılacak olmasından dolayı isimlerini önceden yazdırmasını rica ediyorum.
1-Mehmet ŞAHAN
1-Mehmet ŞAHAN
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 14:45
[QUOTE=elbeyli] Buluşmaya katılacak olanların hazırlıkların kişi sayısına göre yapılacak olmasından dolayı isimlerini önceden yazdırmasını rica ediyorum.
[/QUOTE]
1-Mehmet ŞAHAN
2- Ömer KAYA
[/QUOTE]
1-Mehmet ŞAHAN
2- Ömer KAYA
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 16:03
Buluşmaya katılacak olanların hazırlıkların kişi sayısına göre yapılacak olmasından dolayı isimlerini önceden yazdırmasını rica ediyorum.
1-Mehmet ŞAHAN
1-Mehmet ŞAHAN
2-Ömer KAYA
3-Hakan SEZEN