Ada *
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 15:52
Fotoğraf:![](http://foto.akvaryum.com/fotolar/23692/IMG_4980.JPG)
Boyut (cm):100*100*60h
Kapasite (litre):
Canlılar:Bir kaç adet 1.sınıf sakura karides,ilaveler sonra.
Beğenilmedi mi? olumlu olumsuz yorumlarınızı almak adına sizlerle paylaştım.Öneri ve görüşleriniz ışığında daha iyi şeyler çıkarılacağı kanaatindeyim.ShotokaN 2014-10-19 10:25:36
Boyut (cm):100*100*60h
Kapasite (litre):
Canlılar:Bir kaç adet 1.sınıf sakura karides,ilaveler sonra.
Malzemeler:Eheim 2228 professionel dış filtre,80 kg. hagen kum,sis makinası,hopar 39wattx6 t5 armatür,bolca kaya.
Akvaryum Bakımı:eksilen suyun ilavesi su değişimi ayda bir %20.
Kullanılan Yemler:Karides yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su düzenleyici,bira kaç çeşit gübre.
Akvaryum Bakımı:eksilen suyun ilavesi su değişimi ayda bir %20.
Kullanılan Yemler:Karides yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su düzenleyici,bira kaç çeşit gübre.
Beğenilmedi mi? olumlu olumsuz yorumlarınızı almak adına sizlerle paylaştım.Öneri ve görüşleriniz ışığında daha iyi şeyler çıkarılacağı kanaatindeyim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 23:18
Değişik bir tasarım.Bunlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için tavsiyede bulunamam.Bitkileriniz çok hoş duruyor.Tam foto koymamışsınız merak ettim koyabilir misiniz ?
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 23:32
Fotoğrafları hep üstten çekmişsiniz; Bir de önden genel görünümü göreydik iyiydi. ![](smileys4/smiley4.gif)
![](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2014 08:16
Yeni resimler eklenecek,şimdilik tanıtım adına sadece üst(karasal)bitkiler resimlendi.Sualtı bitkileri adapte olduktan sonra birde ben fotoğraf çekiminde başarılı olmaya başlayınca :) ekler sizlerle paylaşırım.Teşekkürler yorumlarınız için.
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2014 21:18
![](smileys4/nazar.gif)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2014 21:29
Çok güzel bir kurulum olmuş Doğan ab itebrik ederim.Ama bence karides dışında tetra türleride eklerseniz güzel olacağı kanaatindeyim.Saygılar.İyi hobiler.
ethem67 2014-08-26 21:29:48
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2014 00:00
[QUOTE=BETTAMAN]
Doğan bey tebrik ederim, çok güzel olmuş. Ne yalan söyleyeyim üstten görünümde pek ilgimi çekmemişti ama genel görünüme bakınca muazzam diyorum. Tekrar tebrik ederim...[/QUOTE]
[QUOTE=ethem67]Çok güzel bir kurulum olmuş Doğan ab itebrik ederim.Ama bence karides dışında tetra türleride eklerseniz güzel olacağı kanaatindeyim.Saygılar.İyi hobiler. [/QUOTE]
![](smileys4/nazar.gif)
Teşekkür ederim Emrah bey,
Antalya epey sıcak günler yaşatıyor bizlere,son günlerde epey bitkilerde zaiyat versemde bu haliyle de göz dolduran bir görünümü var.Sıcakların azalmasıyla bitkilerde gelişim hızlanacak diye umuyorum.
[QUOTE=ethem67]Çok güzel bir kurulum olmuş Doğan ab itebrik ederim.Ama bence karides dışında tetra türleride eklerseniz güzel olacağı kanaatindeyim.Saygılar.İyi hobiler. [/QUOTE]
Çok teşekkürler Ethem kardeşim,en güzelleri sizlerin olsun.Evet,karidelerle bomboş bir akvaryum ama şuan canlı eklemesi yapamıyrum.Malum sıcakların olumsuzluğu ve bitkiye verdiğim öncelikten.İleriki zamanda türler üzerinde düşünmeye başlayacağız:)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2014 14:59
Harikaymış gerçekten. Tebrik ederim.