Acemi Hobiciden
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 00:24
[QUOTE=Chewere]Dış filtren hayırlı olsun Hüseyin, siyah fon çok hoş durmuş emeğine, uğraşına değmişe benziyor. Maşallah diyelim.[/QUOTE]
Sağol abi seninde büyük emeğin var akvaryumumda sağolasın tekrar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 21:32
[QUOTE=ememet1]Evet siyah fon daha güzel durmuş.Şimdi kahvenin yanına bir dilim pasta kesip, keyif ve afiyetle yiyebilirsin:)[/QUOTE]
Ahaha bu öneriyi değerlendiricem :D
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:25
Siyah arka fon cidden iyi durmuş bol balıklı günler
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:27
Kendi arka fon müziğimi kendim yapmak istedim bu sefer nasıl oldu onu bilmiyorum forumda pek yapan görmedim aklıma geldi ilk olsun dedim iki hobiyi birleştirmekte cabası inş. iyi olmuştur buyrun karar sizin
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=JLpl1151-vE[/VID]
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:33
Güzel olmuş değişik bir düşünce ve çalışma olmuş.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:35
Helal olsun hüseyin o kadar tanıtım gördüm böylesi harbiden 10 numara olmuş.Ben bu sefer akvaryuma değil o kemana bittim kardeşim. Sana artık istek hattı kurarız.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:41
Hüseyin kardeş tebrikler çok hoş olmuş emeğine sağlık galiba akvaryumunu Enstürman ile tanıtan ilk kişisin başkalarına öncü olursan şaşırma :)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 23:45
Başta dediğim gibi bu tarz bir çalışmayı yapan görmedim inş. bu tarz çalışmalar çoğalır müzik keyfine ve akvaryum hobisine doyarız ümit ediyorum yorumlar için teşekkür ederim bu arada sağolun saygılar...
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 00:34
Olur atın abide çalabilirsem tabi Valla akvaryumların masa silikon kapak kayık kuşak ve hatta fon müziğini bile kendim yaptım acemiden çıraklığa atlamışımdır artık