acaba balıklarım yaşarmı?
akvaryum hobisinde yeniyim.ve yardıma çok ihtiyacım var.akvaryum özelliklerimi söyleyeceğim yardım ederseniz sevnirim.akvaryumum 40lt. bir akvaryum.pet shop da boyutuna göre bana ısıtıcı ve filtre verdiler.ayrıca içinde mercan ve taş da var.taşlardan mağra yaptım.ve bu taşların üzerine küçük ve basit canlı bitkiler koydum.şu an itibarile akvarymum tam 2 gündür sadece balıklar olmadan çalışıyor.acaba (balık ölümlerinden bıktım ve fanusu bıraktım bu akvaryumdaki ilk deneyimim) çiklet,vatoz,çöpçü v.b. alsam güzel bir şekilde yaşarlarmı?kendileri hakkında yeterli bilgim var.eğer bir eksik varsa lütfen söyleyin.ayrıca akvaryumumda taş var dipte küçük taşlar.kum yerine renkli olmayan doğal taşlar kullandım.eksik varmı?yaşarlarmı?söyleyin!bugün balıklarımı alcam!!!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
betam var ama ciklet istiorum hiç mi yaşamaz benim akvaryumcumunda cikletleri benimki gibi pek de büyük olmayan bir akvaryumda ve gayet sağlıklı8 yaşıyorlar alsam ölürlermi kesin başka bi şey daha yazdıklarımda teknik veya düzeltilmesi gereken bir şey varmı akvarymum adına