(A.A) sf:7 Allaha emanet olun japon severler
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 18:32
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Bu gün akvrayumcuları gezdim gene sinir küpü oldum geri döndüm. Bu işlek yerlerde balık satanlara artık çok fena sivrelmeye başladım. Adamlar getirmiş 100 tane japon, calico oranda altınbaş ruikin 8-10 cm var taş çatlasın boyları ,50- 100 arası fiyat çekiyorlar. 1 tane altınbaş begendım paramda yok bu ara bir altınbaşa 50 verıyım. Adama dedım bende 2 tane papagan cıklet var 1 altınbaşa takas yapalım. Adam o ikisini ben zaten 10 tl ye alıyom dıyo. Akvaryuma bakıyorum benımkılerın boyutunda sattıgı papağanın tanesıne 40 tl yazmış. Ama başka zaman balık almaya gıttıgımızde olan güler yuz , pazarlıga gelınce bir türlu göremiyoruz.saolsunlar nefret ettirdiler kendılkerınden dahada çöp almam böyle ınsanlardan.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 18:40
Geçen hafta altınbaş damızlık boydakileri eminönünde 15 liradan satıyorlardı. Genelde sağlıklı olmasalarda bu kez hemde formları güzeldi, beyaz gövdeli inci gibi, kafaları etli tepeli kırmızı, alan yok, o akvrayumcular abartmış fiyatı.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 16:42
İZMİR de ranchu isteyen arkadaşlar bana isim ve tel nolarını yollasınlar. Bi akvaryumcu arkadaşla konuştum talep olursa baya bi miktarda ranchu getircek.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 00:12
hocam illa alrıım dıyorsan adamlara sorarı oksıjenle aktarabılırler herhalde ama bırazfazla alman gerekebılır. ben mınımum 10 tane almayı dusunuyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 00:14
11 alrısın sen :D 1 i bana olur. Pilli bir hava motoru ayarlarız. 5 litrelik su şişesinein kapağı delinip kenarları silikonlanıp otobüsle çok rahat gelir. Ne zamana belli olacak? Fiyat ne olacak?