" Mbamba Bay " yeni Video Syf.3de
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 11:32
Merhaba arkadaşlar, Mbambalarımı tanıttığım konu amacından saptığı için ilgili moderatör tarafından kilitlenmiştir.O yüzden bu harika ötesi balığı tanıtmaya buradan devam edeceğim.. Özellikle bu balıkların yavrusunu sattığım arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.
NOT: Fotoğrafların büyük bir kısmı makinanın natural modunda çekilmiştir. Vivid modu ile balık boyama işlemi yapılmamıştır.
Baskın Erkek görünümleri
Dişi Mbamba
Pasif Mbambalarım; yaklaşık 2 yıldan beri bendeler, ölmediler Allah’a şükür.Öyle stresten falan kapkara da değiller… Bu kadar güzel pasif erkekleri olan başka bir malawi türü varmı bildiğiniz? Lütfen kimse pasif erkeklerinden utanmasın, pasif erkeklerinde fotoğraflarının çekilmesine ihtiyaçları var.
Tanktan genel görünümler
Dikkat ederseniz 3 erkeğin baskın renklerinde olduğu görünmekte.4 erkeğin birden baskın renkte olduğu ve birbirleri ile didişdikleri görüntüler ise harika oluyor..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 12:54
Güzel akvaryum güzel balıklar
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 12:58
Önceden de forumda görmüştüm bu tankı , hangi konuda tam hatırlamıyorum ama bana göre her şeyiyle mükemmel. Hiç bu kadar güzel bir taşlık tank görmemiştim doğrusu,
tebrikler.
tebrikler.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 13:03
Tşkürler Emin bey yalnız siz ozaman balıklarla ilgili kısa bir bilgide veremiştiniz yaşadıkları sıcaklık su şartları yemleme vs.gibi tekrardan size zahmet olmıycaksa kısa bir tanıtım verebilirmisiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 13:19
Mustafa bey Merhaba;
Bu balıklar için genel bilgi kendime göre şöyle..
Bu balıkları bol kayalıklı ortamda, minimum 150-200 lt de beslemelisiniz... ısıyı 25- dereceye sabitlerseniz eğer ve yemlemeyide genelde bitkisel yaparsanız.. sorunsuz şekilde beslersiniz...
Benim kendi kullandığım yemler....
Sera Flora,Tetra phlly,Sera Granugreen,Sera Spırulına, New Life Spectrum Cichlid Formula
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 13:51
Hocam akvaryumda balıklarda çok güzel.Dekor tam anlamıyla müthiş görünüyor. Ayrıca akvaryumunuzun ölçüleri nedir acaba?
Saygılar...