9.akvaryum canlısı yarışması
Ali Bey bidahaki yarışmaya iddaya da katılacağız.Bu arada size gecikmeli bir geçmiş olsun ziyareti planlıyorum haberiniz olsun
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dördüncüye teselli ödülü yok mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1. fotoğrafdaki bulanıklık, 3. fotoğrafdaki parlama olmasaymış çok daha yüksek puan alırdı. Özellikle 2. fotoğrafı çok beğendim.
Emre Eremre:
Balıklarınız güzel. Ergen olmamaları ve 2. fotoğrafın başarısının, diğer fotoğraflarda olmayışı puan kaybına sebebiyet veriyor
9.Akvaryum canlısı yarışmasına katılan tüm yarışmacılarımıza, katılımlarından ve harcadığı emekten dolayı teşekkür eder,dereceye giren yarışmacılarımızı tebrik ederim.
Saygılar...
Saygılar,
Katılan,dereceye giren-giremeyen,emek harcayan bütün herkesi tebrik ediyorum.Bu arada jürilerimizi de unutmamak lazım.Yorumlar ve herşey çok güzeldi.
Emeğinize,ellerinize sağlık.
Saygılarımla...
Yorumların bir önceki yarışmaya göre çok daha açıklayıcı olmuş. Bu konuda jürilerimiz büyük bir tebriği hak ediyorlar. Yalnız sadece bana flaş gürültüsü üzerinde biraz fazla durulmuş gibi geliyor. Malawi kategorisinin neredeyse tamamındaki katılımları, diğer kategorilerde de birkaç tane katılımı inceledim ve flaş gürültüsünün eksi olarak belirtildiği fazlaca sayıda yoruma rastladım. Yorumların yanında, neredeyse yok denecek kadar az olan flaş gürültülerine de değinildiğini gördüm. Hatta bunlardan bir tanesi de benim katılımım;
Umarım katılımlardaki bu flaş gürültüleri fazla puan kırılmasına sebep olmamıştır. Çünkü flaşın sebep olduğu gürültü, balığın rengini yok edecek kadar fazla olmadığı sürece çok küçük bir detay. Örneğin en önemli şeylerden biri olan fotoğraf netliğinin üzerinde bile daha az durulmuş gibi bir kanıya vardım yorumlardan.
Bir de (umarım arkadaşımız yanlış anlamaz, amacım ne rencide etmek, ne de katılımı kötülemek değildir) aşağıda link verdiğim Cobalt Blue nasıl benim katılımımdan yüksek puan almış, açıkçası aklım almadı:
http://www.akvaryum.com/Yarisma/resim.asp?islem=resimgoster&resim=2434