"9 EKİM TRGM ANKARA BULUŞMASI"
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 22:14
Çok hoş bir buluşmaydı Mehmet abi çok teşekkür ederim çok güzel ağırladın bizleri. Bir daha ki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum ama bu sefer lütfen elini cebine atma mahçup etme bizleri ne gerekirse biz alır geliriz.Saygılar.
kwinston 2011-10-09 22:24:42
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 23:22
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 00:27
Muratım daha sonra beslicem mobayı ben şimdikten gözünü korkutayım dedim :D:D
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 02:46
Erken ayrılmak zorunda kaldığım için üzülüyorum inşallah her organizasyonda olabilirim.Memet abi herşey için çok sağolun gerçekden sizleri tanıdığıma çok memnunum.Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum...Memet abiseni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.Kwiston(Recep abi)ninde dediğigibi bütün masrafı üstlenmişsin gelmeden aradım eksik gedik varsa alım dedim yok dedi...Bigitdim maşallah sürekli alışverişe çıktı hakkını helal et abiterekeme0636 2011-10-10 02:49:37
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 08:28
Herkeze günaydın. Arkadaşlar ani misafirim gelmesi nedeni ile tam katılım gösteremedim bi selam verip çıkmak zorunda kaldım ama çok güzel bir organizasyon olmuş. Ben geldiğimde mehmet abi sen ortalıkda yokdun aradık bulamadık hakkını helal et.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 08:39
Çok güzel buluşma oldu Mehmet abi, sanki bir amcama bir dayıma misafirliğe gitmiş gibiydim yabancılık çekmedim zaten tanıdım abilerim vardı elerine kollarına sağlık abi. Bizim buluşmaya 13 gün kaldı buyrun bekelriz.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 09:07
Çok güzel bir organizasyon oldu. Mehmet beye böyle bir mekanda bizleri misafir ettiği için çok teşekkür ederim. Şehrin ortasında çok güzel ağacı bol bir ortam süper bir mekan. Sohbetler gerçekten hoşdu, hemşerim Mustafa bey Nasrettin hoca zekasıyla her sohbette renk kattın valla sohbet güzeldi.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 09:16
Buluşmayı gerçekleştiren mehmet abiye ve emeği gecen başta mustafa kardeşim ve arkadaşlara teşekkür ediyorum geç gelmemize ragmen çok güzel sıcak bir ortamda geçti.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 10:06
Tüm herşey için başta mehmet abiye ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Herşey son derece güzel ve hoştu gelemeyenler çokşey kaçırdı. seyyaHH 2011-10-10 10:52:26