8 Ocak Karides Semineri ( Timur Eker )
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2011 22:16
Aslında baktığımızda türler, çeşitler, kombinasyonlar konusunda bir sınır yok. Dolayısıyla, seminer öncesinde acaba temel içerik bilgisi olsa nasıl olurdu? Sınırlama değil ama hiç olmazsa kapsamı nedir bilinirdi. Bitkilide de aynı olay vardı. Ne bitkinin ne bitkili akvaryumun ne de tasarımın sınırı var. Ama temel tanımlar ve bir tasarım ile sınırlı oldu. Devamı daha sonraki bir seminere bırakıldı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 19:33
Refet Beyin duyurduğu gibi; örnek akvaryum kurulumlu genel bir karides semineri olacak. Konular soru cevap şeklinde tamamen doğaçlama işlenecek.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 20:36
Ankara içinde düzenlemiş,9 ocakta akşam 19:00 da düzenleyen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 16:08
[QUOTE=jüpiter]Ben anlamadım :) 8 ocak iptal olup 22 ocağamı kaydırıldı.???
[/QUOTE]
8 Ocak'ta bitkili kurulum semineri olacaktı. Bitkili kurulum seminer 22 Ocak'ta olacak şekilde değiştirildi.
8 Ocak'ta ise karides semineri yapılacak. Yani her iki tarihte de seminer olacak.
8 Ocak'ta bitkili kurulum semineri olacaktı. Bitkili kurulum seminer 22 Ocak'ta olacak şekilde değiştirildi.
8 Ocak'ta ise karides semineri yapılacak. Yani her iki tarihte de seminer olacak.
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2012 20:39
İşlerden vakit bulursam gelicem kesinlikle orda olmam gerek
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 10:41
Bizim gibi uzak illerde bulunan ve seminer günü orda olamayacaklar için bir video kaydı çok iyi olurdu. Emeği geçen ve geçecek herkese teşekkürler.