85*40*50h Akvaryuma Sump Mı Dış Filtre Mi?
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 19:51
[QUOTE=ylmzemirr]Yeni yaptıracağım akvaryumda hangisini tercih etmeliyim? Sump kullanışlı ama yer daraltıyor diye tedirgin oluyorum.[/QUOTE]
Merhaba sump akvaryumun em az 20,30 litresini kaplayacağı için bence dış filtre daha iyi olur.
Merhaba sump akvaryumun em az 20,30 litresini kaplayacağı için bence dış filtre daha iyi olur.
Beğenenler: [T]241280,EfeKizi[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 20:03
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba sump akvaryumun em az 20,30 litresini kaplayacağı için bence dış filtre daha iyi olur. [/QUOTE]
Merhaba bende öyle düşünüyorum ama hala ne yapacağımı bilemedim. Sump biraz daha kolay ve güzel temizliyor mu diye soru işareti var kafamda. Herkes sump en iyisi diyor fakat düşünüyorum hala 😁
Merhaba sump akvaryumun em az 20,30 litresini kaplayacağı için bence dış filtre daha iyi olur. [/QUOTE]
Merhaba bende öyle düşünüyorum ama hala ne yapacağımı bilemedim. Sump biraz daha kolay ve güzel temizliyor mu diye soru işareti var kafamda. Herkes sump en iyisi diyor fakat düşünüyorum hala 😁
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 20:19
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Canikom sen gerçekten 12 yaşında mısın ben senin yaşındayken eteğim neden pembe değil diye ağlıyorduM 😆
Canikom sen gerçekten 12 yaşında mısın ben senin yaşındayken eteğim neden pembe değil diye ağlıyorduM 😆
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 20:41
[QUOTE=EfeKizi]
Canikom sen gerçekten 12 yaşında mısın ben senin yaşındayken eteğim neden pembe değil diye ağlıyorduM 😆[/QUOTE]
Merhaba evet abla [:)))] 12 yaşındayım. Balıkları çok seviyorum.
Canikom sen gerçekten 12 yaşında mısın ben senin yaşındayken eteğim neden pembe değil diye ağlıyorduM 😆[/QUOTE]
Merhaba evet abla [:)))] 12 yaşındayım. Balıkları çok seviyorum.
Beğenenler: [T]241280,EfeKizi[/T]
Teşekkür Edenler: [T]241280,EfeKizi[/T]
+1: [T]241280,EfeKizi[/T]
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 20:50
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Merhaba evet abla [:)))] 12 yaşındayım. Balıkları çok seviyorum.[/QUOTE]
Muhteşemsin Çocuk 🏆
Merhaba evet abla [:)))] 12 yaşındayım. Balıkları çok seviyorum.[/QUOTE]
Muhteşemsin Çocuk 🏆
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2024 21:22