80x70x45 ne beslenir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Verdiğiniz ölçülerde gerek frontosa, gerek pegasus belli bir süre yaşayabilirler. İki türde geniş akvaryumlar isteyen türlerdir. Pegasuslar genelde yalnız beslenir. Murat abininde dediği gibi japon balıkları ile besleyende var.
Akvaryumda başka ne besleyebileceğiniz konusuna gelince, cüce chiclidler, tetra türleri, canlı doğuranlar, malawi türlerinin bazı türlerinden belli sayıda, daffodil, brichardi vs. olabilir.
Saygılarımla...
Teşekkür ederim. Ama ben anlamadım. Neden bu kadar kısıtlı olabilir? Ne güzel derinlik 70 cm, 80cm genişlik bu kadar neden kısıtlı oluyor. Ben onu anlamadım?
Selamlar,
Sayın Görkem bey,akvaryumunuz 252 lt hadi kumu taşı vs olsun 240 lt.
Bence dediğiniz gibi doldurun lepistes,kılıç kuyruk,ay moli,black moli ve diğerlerini güzelde bir ışıklandırma yapın sonrada bakın keyfinize.Başka birşeyde düşünmeyin.
Saygılarımla.
http://www.akvaryum.com/Forum/search.asp?KW=canl%FD+do%F0ura n+&SM=1&SI=TC&FM=0&OB=1
yukarıdaki linki incelerseniz fikir edinebilirsiniz...
Görkem bey, pengasuslar ile canlı doğuranlar pek uygun olmayacaktır. Malum, pengasuslar çok büyük boylara ulaşabilen balıklardır. Yiyebileceği boydaki balıkları fırsatını bulunca yemeye çalışacaktır.
Canlı doğuran çeşitlerinden de 2 erkek, 3-4 dişi yapabilirsiniz.
Bazı balıklar akvaryumda yükseklik ister, bazılarıda genişlik ister. Pangasuslar akvaryumda genişlik ister.
Saygılarımla...