80x40x50h Akvaryum Çalışmam
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 16:15
Elinize sağlık özelikle mobilya kısmı çok güzel olmuş fakat silikonu siyah kullansaydınız çok çok güzel olacakmış. Dolu halinide bekliyoruz...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 22:53
[QUOTE=_U_U_R_]Bu modül ledlerin fiyatı nedir?
[/QUOTE]
[QUOTE=Kemal Leo]Elinize sağlık özelikle mobilya kısmı çok güzel olmuş fakat silikonu siyah kullansaydınız çok çok güzel olacakmış. Dolu halinide bekliyoruz...[/QUOTE]
Modül ledler işyerimizde vardı ordan kullandım.Birkaç top halinde almıştık ama normal ledlere göre biraz pahalı diye biliyorum.
[QUOTE=Kemal Leo]Elinize sağlık özelikle mobilya kısmı çok güzel olmuş fakat silikonu siyah kullansaydınız çok çok güzel olacakmış. Dolu halinide bekliyoruz...[/QUOTE]
Silikon kısmında dediğiniz gibi siyah daha güzel olabilirdi ama hiç aklıma gelmedi desem yeridir.Akvaryumu kurdum fotoğraflarını en kısa sürede ekliyeceğim.İçeriğinde biraz eksiklik var diye henüz foto eklemedim.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 23:27
Çalışmanızı bende çok beyendim helede mobilya kaplaması ve aliminyumla kapağın kaplanması baya ilğimi çekti. İlerleyen günlerde içinin tasarımınıda görme şansımız olur .
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 15:36
[QUOTE=knifefish]Selam,güzel titiz bir çalışma olmuş beğendim.Sanırım sırada daha büyük bir tank çalışması olacak,kolay gelsin.
[/QUOTE]
Son resimlerimide sizinle paylaşıyorum arkadaşlar.Akvaryum içinde değişiklikler tabiki biraz olacak fakat şuan için bukadar yeterli :))))
Teşekkürler.Şuan yerim bu akvaryum için müsait.Daha güzel ve geniş bir imkanım olursa daha büyük akvaryum ve daha büyük balıklarda bakmayı tabiki isterim.Bu akvaryumumun kapasitesi 140 litre oldu.
Son resimlerimide sizinle paylaşıyorum arkadaşlar.Akvaryum içinde değişiklikler tabiki biraz olacak fakat şuan için bukadar yeterli :))))
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 16:13
Ellerinize sağlık çok güzel bir akvaryum yapmışsınız. Yalnız o filtre 140 lt için biraz küçük değil mi?
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 21:25
Mrb mobilya ile ilgili bişeyler soracaktım yaptırdınızmı siz yaptınız tabanın kenarlarında gözüküyo altındada varmı yapıştırıcıylamı yaptınız nasıl sağlam oldumu mobilya sı çok güzel duruyo
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2012 22:43
Çok temiz iş çıkarmışsınız. Kapak için ne kullandınız sunta mı mdf mi?